Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVNI IZBORNIK

Genijalna Dalićeva fora: Pogledajte kako je doskočio svima koji žele gledati trening

Reprezentativci na treningu u Rovinju za utakmicu protiv Češke
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
15.06.2021.
u 21:05

Dalić je danas u Rovinju naredio da se parkiraju autobus i kamion HNS-a kako bi se blokirao pogled na travnjak. A pored je stajao zaštitar čiji je posao bio da udalji sve koji se približe terenu.

Nije dobro što svatko može vidjeti trening. Mi spremamo iznenađenje i onda se pojavi sastav na naslovnici dva dana prije, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon poraza od Engleske.

Tome je Dalić odlučio doskočiti pa je danas u Rovinju naredio da se parkiraju autobus i kamion HNS-a kako bi se blokirao pogled na travnjak. A pored je stajao zaštitar čiji je posao bio da udalji sve koji se približe terenu.

Foto: Tomislav Dasović

No, unatoč tome uspjeli smo pogledati trening hrvatske reprezentacije.

Po onome što je izbornik nagovijestio oko sastava, izgleda da Lovren ulazi umjesto Ćalete-Cara. Kritizirani Gvardiol ostaje na poziciji lijevog beka, možda zato što je Barišić ozlijeđen. 

U sredini veznog reda su bili Kovačić i Pašalić (koji je vjerojatno čuvao mjesto Modriću jer je kapetan dobio poštedu) što znači da je iz momčadi ispao Brozović

Iznenađenje za Čehe mogao biti biti Brekalo na desnom krilu. Iza dvije špice trebao bi biti Vlašić, lijevo Perišić, a u špici bi, po ovom treningu, trebao ostati Ante Rebić

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar turskicobane
turskicobane
22:43 15.06.2021.

Vi novinari i nebi trebali otkrivat sastav. A Rovinj je pokazo da repki treba adekvatan kamp koji može i sakrit poglede .

VU
VučedolacHrvat
22:04 15.06.2021.

E kad bi bar novinari ovako revno radili posao kad su u pitanju masoni pa građane obaviještavali kako se u masonskoj loži kuju metode kojima se porobljuje hrvatski narod.

DU
Deleted user
08:12 16.06.2021.

Zlatko , Možda da zamolite policiju da osigura prostor! Pa ipak ste vi nacionalna vrsta i normalno bi bilo da nacionalna policija pomogne nacionalnoj vrsti da ima bolje uvjete osiguranja od postojećih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije