Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVNI IZBORNIK
Povratak na članak

Genijalna Dalićeva fora: Pogledajte kako je doskočio svima koji žele gledati trening

Dalić je danas u Rovinju naredio da se parkiraju autobus i kamion HNS-a kako bi se blokirao pogled na travnjak. A pored je stajao zaštitar čiji je posao bio da udalji sve koji se približe terenu.

Komentari 10

Avatar turskicobane
turskicobane
22:43 15.06.2021.

Vi novinari i nebi trebali otkrivat sastav. A Rovinj je pokazo da repki treba adekvatan kamp koji može i sakrit poglede .

VL
VU
VučedolacHrvat
22:04 15.06.2021.

E kad bi bar novinari ovako revno radili posao kad su u pitanju masoni pa građane obaviještavali kako se u masonskoj loži kuju metode kojima se porobljuje hrvatski narod.

VL
DU
Deleted user
08:12 16.06.2021.

Zlatko , Možda da zamolite policiju da osigura prostor! Pa ipak ste vi nacionalna vrsta i normalno bi bilo da nacionalna policija pomogne nacionalnoj vrsti da ima bolje uvjete osiguranja od postojećih!

VL
LI
liliZG
09:50 16.06.2021.

autor ne može biti večernji list jer je to predmet, ovaj članak ima svog autora, zar se on boji potpisati članak nakon što je izbornik zamolio novinare da to ne čine....... znači pravi autor nema muda već se skriva iza naziva večernji list.... S R A M O T A !

VL
OO
onaj_od_tamo
10:54 16.06.2021.

Trebalo bi parkirati jedan od tih autobusa pred naš gol u petak...

VL
WA
walker
23:34 15.06.2021.

Ako će u petak igrati kao protiv Engleske, najbolje bi bilo da i tada sakrije teren autobusima... Šalu na stranu... Ajmooooooo Hrvatska!!!

VL
ON
ON
09:59 16.06.2021.

Sta se tice nase repke trebalo je poceti raditi na podmladivanju odmah nakon SP-a,A ne zivjeti od jednog velikog uspjeha.Doci na EP a neimati kostur ekipe uigran i jospar igraca za takticki manevar,je nezamislivo.Sada iz tekme u tekmu mijenjati,improvizirati ii traziti krivce u kampu i radoznalcima je smijesno.

VL
BR
Breoxs
16:16 16.06.2021.

Ha, ha...kao da dronovi ne postoje. Ima li HNS mobilni sustav za rano otkrivanje dronova, vizualizaciju, alarmiranje i neutralizaciju? Naravno da nema! Digneš drona i sve snimiš, a da zapravo imaš dozvolu da snimaš okolne kuće ili apartmane.

VL
BR
Breoxs
16:23 16.06.2021.

Koji smijeh! Umjesto da se Dalić bavi strukom, on se bavi sigurnosnim problemima i protu špijunažom Tu se odmah vidi da stvari ne štimaju. Svaki Bauhaus ima zelene role za zaštitu od pogleda, a to je trebalo razvući još 26.5. Nadalje u HNS-u imaš stručnjaka za sigurnost koji mora osmisliti zaštitu od pogleda s tla i zaštitu od dronova. Angažiraš firmu koja ima mobilni sustav za rano otkrivanje dronova, vizualizaciju, alarmiranje i neutralizaciju bespilotnih letjelica. Ali Dalić umjesto da osmisli taktiku i izabere pobjednički sastav, da tu pokaže kreativnost, on je kreativan u parkiranju kamiona i autobusa. Ukratko, prometni redar, a ne izbornik!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.