Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUŠTENI TALIJANI

FOTO Večer prije odluke: Dok Modri treniraju, Rossoneri šeću Maksimirom

Zagreb: Nogometaši Dinama odradili trening uoči sustrašnjeg ogleda s Milanom u Ligi prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
24.10.2022.
u 20:20

Nogometaši Milana nisu trenirali u Zagrebu dan uoči utakmice.

Nogometaši Dinama odradili su posljednji trening na stadionu Maksimir uoči sutrašnjeg ogleda 5. kola E skupine Lige prvaka protiv Milana.

Dinamov trener Ante Čačić na konferenciji za novinare nije želio otkriti sastav s kojim će se suprostaviti Rossonerima, tek kako u momčadi nema većih problema i svi igrači su spremni za važan ogled.

- Stanje u momčadi je dobro, svi su na dispoziciji. Ovo je naša 26 utakmica ove sezone, veliki je uspjeh i da imamo toliko zdravih igrača - kazao je Čačić.

24.10.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Trening nogometasa GNK Dinama uoci utakmice 5. kola UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinama - AC Milan. Marko Bulat Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- U Milanu smo vidjeli da protiv njih možemo igrati. Igrači su svjesni da nije drastična razlika u kvaliteti i da ako ćemo pružiti svoj maksimum, šanse nam rastu - dodao je.

Dinamo je ove sezone u Ligi prvaka igrao u 3-5-2 formaciji, pa je izgledno da će i sutra Čačić tako posložiti karte. Dakle, možemo očekivati sastav: Livaković - Ristovski, J. Šutalo, Perić - Moharrami, Ademi, Mišić, Ivanušec, Ljubičić - Oršić, Petković.

S druge strane, momčad Rossonera nije trenirala u Zagrebu dan uoči utakmice, već je to odradila u kampu u Milanellu u ponedjeljak ujutro.

Termin zagrebačkog treninga su iskoristili tek za šetnju glavnim maksimirskim terenom.

VJEROJATNI SASTAVI

DINAMO - Livaković - Ristovski, J.Šutalo, Perić - Moharrami, Mišić, Ademi, Ljubičić, Ivanušec - Oršić, Petković.

MILAN - Tatarusanu - Kalulu, Gabbia, Kjaer, Hernandez - Tonali, Bennacer - Messias, De Ketelaere, Leao - Giroud

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 2

DU
Deleted user
07:51 25.10.2022.

Ako će DInamo krenut s istom postavom kao prostiv Red Bulla onda Čačić ne da je loš trener nego je i mago koji ne mijenja stvari! Koji reagira 30 minura prekasno i koji ne koristi logiku! Ako ne napadnemo Milan, sigurno gubimo!!! Kakav 3-5- 2 odnosno to je kod Dinama 5-3-2 kad igra s jakim klubovima!!! Igraj kao što igraš HNL pa šta bude bude! Dinamo mora igrati 4-2-3-1 ili 4-4-2 s Bočakajem, Baturinom i Drmićem i onda se možemo nećem nadat!!

DU
Deleted user
21:48 24.10.2022.

dive se stadionu,ljepotica stadiona Maksimir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije