Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI MOĆNICI

FOTO Šuker gledao finale na Wembleyju: Društvo su mu članovi kraljevske obitelji, Boris Jonhson...

Foto: Reuters
1/6
11.07.2021.
u 22:03

Ime predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza odzvanja daleko izvan granica Republike Hrvatske, ponajprije zbog njegove impozantne karijere.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker dobio je pozivnicu za gledanje finala Europskog prvenstva direktno s Wembleyja, što nije mogao odbiti jer radi se o najvećem nogometnom događaju Starog kontinenta. Ali, sigurno se nije nadao gdje će biti smješten...

Naime, dok je naš proslavljeni nogometaš i sad ugledni dužnosnik bio u drugom redu najsvečanije lože najluksuznijeg stadiona u Engleskoj, zajedno s moćnicima predsjednikom Uefe Aleksander Čeferin, ispred su bili neki od najmoćnijih ljudi svijeta.

Premijer Boris Johnson i supruga Carrie Johnson, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, princ William (ujedno i predsjednik Engleskog nogometnog saveza) i maleni princ George.

Foto: Reuters
Šukerovo ime odzvanja daleko izvan granica Republike Hrvatske, ponajprije zbog njegove impozantne karijere. Ali, kao nogometni dužnosnik također je napravio karijeru, ne samo u hrvatskim okvirima.

Jer, u drugom je mandatu kao član Izvršnog odbora Uefe. Pa, kad se sve to "zbroji" jasno da ga ne može izbjeći pozivnica za jedan ovako veliki nogometni događaj. Kao ni mjesto u loži gdje su i takvi svjetski velikani.

Ako uistinu Šuker završava karijeru kao predsjednik HNS-a, u korist Marijana Kustića, barem će imati jednu lijepu uspomenu s kraja tog mandata. Naime, promjene bi trebale nastupiti 29. srpnja, za 18 dana.

>>> Hrvatski navijači ispred Wembleyja

Komentara 58

Avatar B.Geserit
B.Geserit
22:20 11.07.2021.

Pa se mi rugajmo... a tko je od nas bio u prilici zalipit žvaku Kate u kosu 😂

VA
vatreni24
22:46 11.07.2021.

Šuker ostaje velikan za sva vremena. a leva gamad neka ciči

PP
Pucvala_premium.2
02:01 12.07.2021.

Sukera su smijenili nakon srebra , plasmana na Euro i prolaska grupe te 3 3 protiv Spanjolske , iskreno , kad je Hrvatska uopce imala takve rezultate , isto vrijedi i za Dalica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije