Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PILA

Što to vozi Luka Dončić? Komentari su urnebesni: 'Pa to je tenk, a on izgleda kao konobar'

Reuters, Apocalypse Manufacturing
20.03.2024.
u 09:57

Kad se pogleda kako izgleda njegov auomobil izvana, ali i kakve su mu performanse te dizajn interijera, čovjek stvarno pomisli da u njemu može preživjeti i zombi-apokalipsu. Mrcina na šest kotača zaista izgleda kao svemirsko vozilo

Kako se čini, jedan od najboljih košarkaša današnjice spreman je za - smak svijeta. Baš takav automobil vozi Luka Dončić. Sjajni Slovenac pažnju pljeni svojim partijama na NBA-parketima širom SAD-a, ali i na cesti. Gdje god se nađe, znate da je to - on. Jer, Jeep Apocalypse Hellfire, valjda, vozi samo Luka Dončić...

Na Instagramu, pogađate, komentari urnebesnog sadržaja. Kad se prvi put pojavio s ovom "grdosijom" pred dvoranom Dallas Mavericksa, svi su pomislili da je u tijeku kakva vojna vježba. Ali ne, bio je to samo Luka sa svojim "tenkom".

Kad se pogleda kako izgleda njegov auomobil izvana, ali i kakve su mu performanse te dizajn interijera, čovjek stvarno pomisli da u njemu može preživjeti i zombi-apokalipsu. Mrcina na šest kotača zaista izgleda kao svemirsko vozilo.

"Hoćemo li se pretvarati da brat ne vozi tenk? Pa ovaj je spreman za dolazak zombija. Ali, zašto u tome izgleda kao konobar? Spasi nas, Luka", pišu njegovi fanovi na Instagramu.

Dončićev Jeep dizajnirao je Apocalypse Manufacturing, inače tvrtka s Floride koja proizvodi kamione i duga vozila. To zaista i je dizjanirano da bi dočekalo, ali i preživjelo sudnji dan. Pet i pol metara, trokomponentni premaz... Sve što vam treba za preživljavanje sudnjeg dana. Jeep košta do 250 tisuča dolara sa svom pripadajućom opremom.

VIDEO Pogledajte nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije: Kako vam se sviđaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije