Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA LJUBAV

FOTO 'Rastopili' su cijeli internet: Alilović se emotivno oprostio od sina pred Euro

Mirko Alilović i sin u zagrljaju: Fotografija je privatna i dana na dopuštenje isključivo Večernjem listu.
Foto: Iva Alilović, privatna arhiva
1/5
19.01.2022.
u 08:22

Iskusni vratar već se bio oprostio od reprezentacije. Međutim, nakon što se hrvatska reprezentacija našla u teškoj situaciji, prihvatio je poziv izbornika Horvata

Nakon što je PCR test potvrdio rezultate brzog antigenskog COVID testiranja te je obznanjeno da je hrvatski vratar Mate Šunjić pozitivan na koronavirus, izbornik Hrvoje Horvat odlučio je pozvati još jednog igrača pa će se tako reprezentaciji priključiti Mirko Alilović. Iskusni vratar već se bio oprostio od reprezentacije. Međutim, nakon što se hrvatska reprezentacija našla u teškoj situaciji, prihvatio je poziv izbornika Horvata da pomogne našim momcima i s 36 godina na leđima.

Njegov odlazak iz reprezentacije prije tri godine bio je posebno emotivan pa je i povratak na ovome Euru takav. Naime,  fotografija Alilovića i njegova sina u zagrljaju pred Mirkov odlazak u Budimpeštu ganula je sve koji su je vidjeli, a ekskluzivno ju je dobila naša redakcija.

Objavila ju je njegova supruga Iva s kojom je u sretnom braku više od deset godina, a zajedno imaju troje djece – desetogodišnjeg Ivana, osmogodišnjeg Matu i trogodišnjeg Antu. 

Fotografija je privatna i dana na dopuštenje isključivo Večernjem listu.
Foto: Iva Alilović, privatna arhiva

U nekoliko Instagram storyja ''Mirkovaiva'', kako se zove na toj društvenoj mreži, pokazala je koliko je ponosna na svoga supruga, a njihovu ljubav nije krila niti prije. Dapače, često objavama pokazuje kako su zaljubljeni i sretni kao i prvoga dana.

Podsjetimo, Horvat je naknadne pozive poslao i Kristijanu Pilipoviću, Dominiku Kuzmanoviću, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću i Veronu Načinoviću. Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak “osiguranje“ ako se pojavi COVID-19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.

Hrvatska u 1. kolu drugog kruga 20. siječnja igra protiv Crne Gore, a dva dana kasnije suparnik će nam biti Danska. Nakon toga slijede još dvije utakmice 24. siječnja protiv Islanda, a 26. siječnja protiv boljeg iz večerašnjeg ogleda Portugala i Nizozemske.

Komentara 1

Avatar gedzo
gedzo
10:07 19.01.2022.

Idemo po Zlato 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije