Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI PROSINAC

FOTO Objavljen Novakov PCR test: Danima se zaražen družio s djecom i odrađivao fotografiranja

?okovi?u odbijena viza, mora napustiti Australiju
Foto: Tess Derry/PRESS ASSOCIATION
1/4
10.01.2022.
u 10:36

Ono u čemu Novak nije imao pravo jest 17. prosinca i dani koji su slijedili u minuloj godini kada je trebao biti u izolaciji, a ne provoditi ih na druženjima s djecom, na fotografiranjima za medije i slično.

"Nisam cijepljen protiv COVID-19. Prebolio sam ga dva puta. Zadnji put 16. prosinca 2021.", rekao je u svojoj obrani pred australskim sucem Kellyjem Novak Đoković. Bio je to njegov glavni argument da je nevin, odnosno, da ima pravo dobiti medicinsko izuzeće za nastup na ovogodišnjem Australian Openu.

No, ono u čemu Novak nije imao pravo jest 17. prosinca i dani koji su slijedili u minuloj godini kada je trebao biti u izolaciji, a ne provoditi ih na druženjima s djecom, na fotografiranjima za medije i slično.

Podsjetimo, Đoković je 17. prosinca snimljen u društvu djece kojoj je dijelio pehare, a na fotografijama se vidi da ne drži distancu i ne nosi masku, a dan ranije doznao je da je zaražen.

Francuski list L'Equipe objavio je fotografiju Đokovića u svojoj redakciji u kojoj je Srbin bio 18. prosinca na snimanju jednog editorijala, a tom prilikom nikome nije rekao da je pozitivan. 

"Đokovićevi odvjetnici na 35 stranica australskom federalnom sudu pokušali su osporiti odluku granične policije, ali Đokovićev navodno pozitivan COVID test sredinom prosinca ustvari mu više otežava nego što mu olakšava situaciju", objavio je L'Equipe uz fotografiju i link na tekst.

Ključne riječi

Komentara 59

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:38 10.01.2022.

Zašto se autor krije iza VL?

Avatar Nlnja
Nlnja
10:41 10.01.2022.

Fake news.

5S
505.scrtom
12:20 10.01.2022.

ako nemaš simptome zaraze onda nisi nit bolestan,bez obzira na faketest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije