Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRTLOG EMOCIJA

Đokovićev brat: Stigli su uhititi Novaka, žele ga deportirati

Đoković
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Dino Stanin/PIXSELL
1/3
10.01.2022.
u 09:36

– Novak je prošao kroz vrtlog emocija, sad je u dobrom raspoloženju, ali mora biti miran i pametan. Da prihvati neku njihovu nagodbu? Vjerujem da to neće učiniti. Želi pravdu izgurati do kraja. Otišao je igrati tenis, a ne baviti se politikom

Australske vlasti i dalje žele deportirati Novaka Đokovića iako je prije nekoliko sati sudac presudio u njegovu korist i naredio im da ga puste te da mu vrate osobne dokumente i vizu.

No, o nastavku problema u Australiji izvijestio je i Đorđe Đoković, brat prvog reketa svijeta, u gostovanju na TV Prva.

– Besana noć za cijelu obitelj, prolazimo kroz teške momente. Novak je pokazao koliko je ustrajan i koliko vjeruje u ideale, izborio se i za sebe i za cijeli svet. S druge strane imamo sistem Australije, sudac je donio pravu odluku na osnovu činjenica, ali sada dobivamo info da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda – počeo je Đorđe i nastavio:

– Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesretna, žive u teškim uvjetima u pandemiji i zaključani su. Ono što mi možemo napraviti s naše strane jest angažirati se i pustiti ovu vijest da Novaka opet hoće zatvoriti. Trenutačno se konzultiramo s odvjetnicima i press-službom o tome koji su sljedeći koraci. Novak je sada s odvjetnicima u prostorijama u kojima su bili tijekom suđenja, razmišlja o svojim opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio veliki poraz, izgubili su, a mislili su da mogu cijeli sistem i Novaka pobijediti.

– Novak je prošao kroz vrtlog emocija, sada je u dobrom raspoloženju, ali mora biti miran i pametan. Da prihvati neku njihovu nagodbu? Vjerujem da to neće učiniti. Želi pravdu izgurati do kraja. Otišao je igrati tenis, a ne baviti se politikom.

Komentara 35

BR
brojevi
09:50 10.01.2022.

Svaka čast Novaku kao čovjeku i sportašu ali po ćemu je on praviji sportaš od ovih ostalih koji su uradno prošli svu potrebnu proceduru za ulazak u zemlju. Nepotrebno je zakomplicirao svoju poziciju i dao priliku raznim idiotima da gaga koriste za svoju agitaciju i promociju.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:57 10.01.2022.

" Otišao je igrati tenis a ne se baviti politikom "? A šta je ovo što izvodi Novakov ćale ili se i on igra tenisa ?

Avatar xilandar
xilandar
13:25 10.01.2022.

opet nam unuci kmece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije