Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI SU NAJAVLJIVALI PRIVOĐENJE

Zasad bez novog preokreta. Policija došla pred zgradu Đokovićevih odvjetnika, ali nisu uhitili Novaka

The scene outside the facility where Novak Djokovic has been held in Melbourne
LOREN ELLIOTT/REUTERS
10.01.2022.
u 09:09

Policija je pred zgradu Novakovih odvjetnika navodno došla uhititi ga kako bi ga deportirala iz zemlje

Američka novinarka Ksenija Pavlović McAteer tvrdila je ranije da je Novak Đoković uhićen i da je to doznala od njegova oca Srđana. No, to se ubrzo pokazalo da nije točno.

 

Podsjetimo, sudac Kelly rekao je da Đokovića treba osloboditi i vratiti mu vizu, ali ministar imigracije Alex Hawke i dalje ima moć zatražiti ponovno ukidanje Novakove vize i daljnju deportaciju iz Australije kao i zabranu povratka na tri godine. Državni odvjetnik Christopher Tan rekao je kako ministar ima ''osobnu moć poništenja'' iako je sudac Anthony Kelly sada donio potpuno drukčiju odluku.

Čini se da koristi svoju moć poništenja budući da je policija pred zgradu Novakovih odvjetnika navodno došla uhititi ga kako bi ga deportirala iz zemlje.

Da ga hoće deportirati unatoč odluci suca, tvrdio je za Telegraf.rs i njegov brat Đorđe.

Ključne riječi

Komentara 33

BI
BitchBozji
09:21 10.01.2022.

Australija se ne drži zakona kao pijan plota 🤔 ..to me malo podsjeća na jednu bivšu bolesnu državu .... Ipak izgleda da političari imaju "diskreciono pravo" iznad naroda i demokracije 😏

DU
Deleted user
09:28 10.01.2022.

Korona ludilo im ispralo mozgove

KA
Kakodane
09:36 10.01.2022.

Sud, iznad suda ministar kao četvrti stup vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije