Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROČITAJTE ŠTO KAŽU

Cijeli svijet reagira na slučaj Novaka Đokovića: Javio se i Ivo Karlović!

Supporters of tennis player Novak Djokovic protest in Belgrade
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS
1/3
10.01.2022.
u 10:09

"Morrison je upravo izgubio slučaj protiv Đokovića. Totalna nesposobnost", prokomentirao je bivši australski premijer odluku suda da se Đokoviću vrati oduzeta viza i omogući slobodno kretanje Australijom

Prema odluci suca Kellyja pristigloj oko osam ujutro, Novak Đoković trebao bi biti oslobođen i trebala bi mu biti vraćena viza, no tu nije kraj ovoj zavrzlami. Naime, tamošnje vlasti i dalje mogu poništiti tu odluku i deportirati Novaka iz zemlje te mu zabraniti ulazak sljedeće tri godine.

Na cijeli slučaj iz minute u minutu pristižu reakcije Novakovih kolega i drugih poznatih osoba.

Javio se i Ivo Karlović.

"Morrison je upravo izgubio slučaj protiv Đokovića. Totalna nesposobnost", prokomentirao je bivši australski premijer odluku suda da se Đokoviću vrati oduzeta viza i omogući slobodno kretanje Australijom.

"Da sam ja Đoković, odmah bih otišao na trening", osvrnuo se na presudu poznati teniski novinar Ben Rothenberg.

TV voditeljica i spisateljica Gillian McKeith poziva na zajedništvo tenisača i Đokovića, a Australaca o pitanju slobode. To bi onemogućilo održavanje turnira koji već mnogi umjesto Australian Open nazivaju Australian Closed.

Američka novinarka Ksenija Pavlović McAteer tvrdi da je Novak Đoković uhićen i da je to doznala od njegova oca Srđana.
 

Španjolski tenisač Feliciano Lopez, nekoć 12. igrač svijeta i osvajač Roland Garrosa u konkurenciji parova, napisao je da je tenis pobijedio.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Majda
Majda
10:53 10.01.2022.

Kod nas takve grle u Zadru i to premijer..

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:24 10.01.2022.

Poznavajući serbe oni bi dobitak vize slavili ko svoju"državnu pobedu" .. nakon dužeg vremena slavljenja poraza konačno slavljenje i jedne pobede

BU
Buterbur
10:39 10.01.2022.

Večernja hartija se trudi iz petnih žila ovo plasirati kao "cijeli svijet reagira" i "cijeli svijet šokiran"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije