Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KUP - UTAKMICE

FOTO Belišće na društvenim mrežama objavilo što su hajdukovci napravili nakon susreta

Belišće i Hajduk sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa
Davor Javorovic/PIXSELL
26.10.2021.
u 19:14

Trostruki strijelac za Hajduk bio je Marko Livaja (4, 56, 68), dva gola je dodao Marin Ljubičić (35, 58), dok je jedini pogodak za domaće postigao Silvio Anočić (5)

Nogometaši Hajduka plasirali su se u četvrtfinale Kupa uvjerljivom 5-1 (2-1) gostujućom pobjedom protiv trećeligaša Belišća.

Trostruki strijelac za Hajduk bio je Marko Livaja (4, 56, 68), dva gola je dodao Marin Ljubičić (35, 58), dok je jedini pogodak za domaće postigao Silvio Anočić (5).

Hajdukovci su u ovoj golijadi svojih igrača imali i veliku podršku s tiribina, a posebno se to vidjelo nakon posljednjeg sučevog zvižduka. 

Naime, navijači su pohrlili na travnjak pitati svoje uzore dres ili kakav drugi suvenir, a NK Belišće se na društvenim mrežama pohvalilo darežljivošću svojih gostiju.

Livaja je svoj dres poklonio dječaku sa štakama, a potom su se s njim, ali i drugim navijačima fotografirali i ostali navijači Hajduka. Među njima je bio i Danijel Subašić.

''Veliko srce naših gostiju!'', stoji u objavi NK Belišće.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar anlaser
anlaser
20:24 26.10.2021.

Svaka čast bili , iskazali ste se ! Bravo

PE
Perspektivan
20:34 26.10.2021.

A ne,trazit ce dres od dinamovca ili rijecanina!!!!

JM
juretic.milan
17:29 29.10.2021.

Navijati za Hajduk nije grijeh. To je sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije