Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Jens Gustafsson: Izvedba nam je dobra, a rezultat će doći

Nogometasi Hajduka započeli pripreme za novu sezonu pod vodstvom Jensa Gustafssona
Milan Sabic/PIXSELL
26.10.2021.
u 08:41

– Analizirali smo utakmicu protiv Gorice i izvedba je bila jako dobra. Moramo zadržati razinu igre i rezultat će doći – kaže Jens Gustafsson.

Između prvenstvenih utakmica ugurale su se i one osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa. Danas igraju Rudeš i Osijek (13 sati), Belišće protiv Hajduka (15 sati) te Šibenik sa Slaven Belupom (17.30 sati).

– Neki novi igrači će dobiti priliku. Tako širimo roster i želimo da nam igrači s klupe promijene ritam utakmice – rekao je trener farmaceuta Zoran Zekić.

Bijelo-plavi su pak u Zagrebu gdje ih čeka drugoplasirana momčad Druge HNL.

– Radi se o ozbiljnoj momčadi s ozbiljnim ambicijama. Svojim igrama pokazuju da su među najizglednijim kandidatima za plasman u Prvu HNL. Moramo pokazati autoritet i kvalitetu – kaže Nenad Bjelica.

Hajduk pak igra protiv Belišća.

– Analizirali smo utakmicu protiv Gorice i izvedba je bila jako dobra. Moramo zadržati razinu igre i rezultat će doći – kaže Jens Gustafsson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije