Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI TIĆI IDU S POLJUDA

Evo koliko Hajduk traži za svog dragulja, Biuk potpisuje za ugledni talijanski klub?!

Hajduk je u 3. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0
Igor Soban/PIXSELL
11.08.2022.
u 20:17

Ugledni transfer stručnjak objavio je kako Biuka traže u Serie A, navode se imena dva poznata prvoligaša.

Izgleda da je Stipe Biuk stvarno odigrao svoje minute u Hajduku, barem prema pisanju talijanskih medija i Gianluci di Marziju.

Naime, talijanski prvoligaši Atalanta i Sampdoria voljni su angažirati mladog hrvatskog bisera, Hajduk navodno traži od 6 do 8 milijuna eura, što nije prevelik novac za takvog igrača. 

Talijani također ističu kako je Sampdoria u prednosti, ali je upitno hoće li Biuk odmah zaigrao za prvu momčad Sampdorije. Pitanje je računa li trener Sampdorije, Marco Giampaolo, na njegove usluge ili bi ipak daroviti ofenzivac zaigrao za drugu momčad slavnog talijanskog kluba, odnosno Primaveru. 

Međutim, i neki njemački klubovi imaju na radaru 19-godišnjeg Hajdukovca, no čini se da će prije završiti na 'čizmi'. Prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura. 

Poslije odlaska Marina Ljubičića u austrijski LASK, bila bi to totalna rasprodaja Hajdukove budućnosti...

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
14:02 12.08.2022.

Prvo ostaviti momka iza Villareala do, sad je u formi, a ne držati ga na klupi. Drugo a tko će ga zamijeniti, jer ne vidim zamjenu u rosteru za njega. Treće mladi i Italija loša kombinacija npr. Balić, Radošević, Marin.

DU
Deleted user
22:28 11.08.2022.

Iz Dinama bi on bio prodan za najmanje 15 milijuna a ako bi Mamic bio na kormilu bilo bi i 25 milijuna. A splicani prodavaju za kikiriki.

ZA
zagi101
21:05 11.08.2022.

ovi na Poljudu nisu normalni ili su u debelom minusu kad već sad prodaju najboljeg igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije