Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA STANJA U DINAMU I HAJDUKU

Bivši igrači poručili: Hajduk ne smije prodati Biuka. Petkoviću treba dati još jednu šansu i – doviđenja

08.08.2022.
u 12:49

Bivši napadač Dinama Mario Bonić (70) i bivši vezist i kapetan Hajduka Nenad Pralija (51) za Večernji list komentiraju stanje svojih nekadašnjih momčadi. Primjerice, Bonić u svojim komentarima na društvenim mrežama žestoko brani Dinamo unatoč očiglednim oscilacijama i zabrinjavajućoj nestabilnosti forme.

Komentara 1

MA
Matematika2
13:05 08.08.2022.

Meni je samo zao sponzoruse koja se nadala velikoj lovi a sad bi mogla poceti odmah snimati selfije i traziti nvog sponzora.Sad je trenutno u Vidojeva tasplesana udovica pa joj se moze pridruziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?