Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO PROMJENA

Evo i službene Fifa rang-ljestvice nakon SP-a: Hrvatska među 10 na svijetu, svjetski prvak bez prvog mjesta!

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
22.12.2022.
u 12:01

U Top 10 su još Italija, Portugal i Španjolska, a odmah iza njih se smjestio Maroko koji je napravio skok od čak 11 mjesta, daleko najveći skok u društvu 30 najboljih reprezentacija

Nekoliko dana nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru iz krovne svjetske nogometne organizacije Fife službeno je objavljena nova ljestvica najboljih reprezentacija svijeta, a Hrvatska je na toj ljestvici na sedmom mjestu

Croatia head coach Zlatko Dalic (R) and captain Luka Modric pose with their bronze medals following a 2-1 win over Morocco in the World Cup football third-place playoff at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, on Dec. 17, 2022. (Kyodo) ==Kyodo Photo via Newscom
Foto: /NEWSCOM

Skok je to od pet pozicija u odnosu na ljestvicu iz listopada kada smo bili na 12 mjestu. Sada Hrvatska na sedmom mjestu ima 1727.62 bodova, 13 manje od Nizozemske i 46 manje od Engleske.

Na vrhu je ostao Brazil, ali samo zbog činjenice da je finale Argentine i Francuske riješeno tek nakon penala. Svjetski prvak Argentina je na drugom mjestu, a njihov protivnik u finalu Francuska na trećem. U Top društvu 5 još su Belgija i Engleska.

 

 

U Top 10 su još Italija, Portugal i Španjolska, a odmah iza njih se smjestio Maroko koji je napravio skok od čak 11 mjesta, daleko najveći skok u društvu 30 najboljih reprezentacija.

Komentara 14

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:10 22.12.2022.

Ha ha ha, toliko o fifiju, toliko o tablici... Ispred nas su Belgija, Nizozemska,Engleska.. Što ih više tučeš, sve više padaš na tablici.

DU
Deleted user
15:45 22.12.2022.

Naši bi morali osvojiti naslov prvaka svijeta da uđu među pet najboljih. Toliko o vjerodostojnosti tih idiota koji se zabavljaju takvim tablicama.

ID
Idimidođimi
14:04 22.12.2022.

Može li mi netko objasniti po kojoj logici je ovaj poredak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije