Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODIR SVETOSTI

Euro ne može bez najuzvišenijeg navijača: Papa blagoslovio Čeferina!

Pope Francis meets with UEFA delegation
Foto: VATICAN MEDIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
10.06.2021.
u 21:51

Rim je jedan od gradova domaćina Europskog prvenstva i u njemu će biti odigrana prva utakmica, ona sutrašnja (11. lipnja) između Italije i Turske, s početkom u 21 sat.

Papa Franjo veliki je zaljubljenik u nogomet pa Europsko prvenstvo za njega ne može proći neopaženo, no da bi sve prošlo u najboljem mogućem redu, blagoslovio je Uefine službenike.

Naime, Papa se sastao u Rimu s predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom, njegovim suradnicima, ali i drugim nogometnim dužnosnicima, pa ih blagoslovio.

NO FRANCE - NO SWITZERLAND: February 6, 2019 : Pope Francis meets the U.E.F.A. President, Aleksander Ceferin, during a private audience in the Vatican. EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. /IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: ©VaticanMedia-Foto/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Rim je jedan od gradova domaćina Europskog prvenstva i u njemu će biti odigrana prva utakmica, ona sutrašnja (11. lipnja) između Italije i Turske, s početkom u 21 sat.

Susret će se odigrati na Stadio Olimpicu, glavni sudac dvoboja bit će Danny Makkelie iz Nizozemske, a Papa se ovim potezom odlučio pobrinuti da ništa ne pođe po zlu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije