Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Espirito Santo još tri godine u Wolverhamptonu

GER, UEFA EL, Wolverhampton Wanderers vs FC Sevilla
Foto: EXPA/PIXSELL
14.09.2020.
u 16:00

Portugalski stručnjak u Wolverhampton je stigao 2017. godine te je u prvoj sezoni izborio plasman u Premier ligu, dok se u sezoni 2018/19. s klubom plasirao u Europsku ligu što je bilo prvi put nakon 39 godina

Engleski nogometni prvoligaš Wolverhampton Wanderers objavio je kako je potpisao produženje ugovora sa svojim menadžerom Nunom Espiritom Santom za još tri godine.

Portugalski stručnjak u Wolverhampton je stigao 2017. godine te je u prvoj sezoni izborio plasman u Premier ligu, dok se u sezoni 2018/19. s klubom plasirao u Europsku ligu što je bilo prvi put nakon 39 godina da je momčad Molineuxa igrala u europskoj konkurenciji.

Prošle sezone Wolverhampton je stigao do četvrtfinala Europske lige, a u Premier ligi je do posljednjeg kola bio u igri za novi izlazak na europsku scenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije