Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na hrt-u

Edo Pezzi o prozivkama: 'To je netko nepismen pročitao pa je krenulo'

Screenshot
13.07.2021.
u 15:40

"Pa gdje ste vidjeli ikad u sportu da netko proglašava unaprijed praznik jer će biti prvak? To je, po meni, nedopustivo"

Marcus Rashford, Jadon Sancho i Bukayo Saka na meti su rasističkih uvreda nakon što su u finalu Europskog prvenstva u nogometu promašili penale zbog čega su na kraju Talijani okrunjeni kao prvaci Starog kontinenta. Vidno razočarani, Englezi su i skinuli srebrne kolajne s vrata, a sve to je HRT odlučio analizirati.  Za tu su analizu pozvali sportskog novinara Edu Pezzija, koji je iznio rasističke stavove pa se opravdavao kasnije Dalmatinskom portalu.



- Nažalost, to je traženje teme gdje je nema. Bojim se da je prvo netko nepismen pročitao tekst, pa je krenulo. Nigdje u onome što sam rekao nema rasizma, samo je riječ o odnosu Engleza prema nogometu - rekao je Pezzi i dodao:.

 

- Cijela moja poanta je to, njihova uobraženost i potcjenjivanje suparnika. Pa gdje ste vidjeli ikad u sportu da netko proglašava unaprijed praznik jer će biti prvak? To je, po meni, nedopustivo. Skidanje srebrne medalje je omalovažanje Talijana, navijača i svih ljubitelja sporta.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar horuk
horuk
16:10 13.07.2021.

100% je u pravu. Tu se nema vise sto dodati a kamoli diskutirati.

Avatar Purgeri
Purgeri
16:37 13.07.2021.

Kome se vi opravdavate? Ljevičarskim propalitetima?

Avatar GeniKameni
GeniKameni
16:34 13.07.2021.

Cim ljevicarima "pljunes" istinu u lice, ocekuj "brendiranje" u stilu... rasista, "govor mrznje", ravnozemljas, teoreticar zavjera... Njima su toliko isprani mozgovi da to vise ni umjetna inteligencija ne moze popraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije