Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Drama u zraku: Neispravan avion CSKA-a mogao se srušiti!

'06.09.2013., Dom sportova, Zagreb - 1. kolo kontinentalne hokejaske lige, KHL Medvescak - CSKA Moskva. Murey Matthew Thomas. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
08.09.2013.
u 10:39

– Jučer je bila dvogodišnjica od tragedije kada je pao avion te poginula cijela momčad Jaroslava

Hokejaši CSKA u Zagreb su stigli tek šest sati prije utakmice, umjesto dan ranije kako je bilo predviđeno. Vodstvo KHL-a kao razlog je navelo kaos u zračnom prometu zbog dolaska Baracka Obame u Europu, no razlog je potpuno drukčiji, puno, puno ozbiljniji. Vojni avion kojim putuje momčad CSKA nakon polijetanja iz Moskve hitno je morao prizemljiti u ruskom Voronježu zbog opasnosti od pada!

Cijelu aferu otkrio je predsjednik sindikata igrača KHL-a Andrej Kovaljenko.

– Glavni direktor vojske želio je sve zataškati, no s aerodroma u Voronježu potvrdili su nam da je kvar bio vrlo ozbiljan te da se remont odvijao cijelu noć. Još ljetos upozorili smo vodstvo lige da je stanje aviona koji voze momčadi KHL-a strašno loše – rekao je Kovaljenko i dodao:

– Jučer je bila dvogodišnjica od tragedije kada je pao avion te poginula cijela momčad Jaroslava. Zar se treba još jednom to ponoviti da se stvari poboljšaju?

Hokejaši Dinamo Rige jučer su uspješno sletjeli u Zagreb, a danas u 19.30 sati (Sportklub)u Ledenoj će se suprotstaviti Medveščaku. Inače, Letonci su u prvom kolu slavili protiv Dinamo Minska 2:1.

Riga je ozbiljan klub, od pet sezona u KHL-u četiri su puta ušli u play-off. Najveći dio momčadi čine letonski reprezentativci, a pojačani su s nekoliko stranaca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije