Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO U UGLEDNO DRUŠTVO

Dok je Mandžukić ispisivao povijest, velikan poslao ponudu za njega

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.07.2018.
u 14:18

Naime, uz Mandžukića samo su četvorica uspjela zabiti gol u finalu Lige prvaka i u finalu Svjetskog prvenstva.

Mario Mandžukić u finalu Svjetskog prvenstva upisao se u povijesne knjige. Prvi je igrač koji je u finalu zabio autogol i gol.

Autogol je zabio u 18. minuti, no iskupio se golom u 69. minuti. A taj gol kojim je postavio konačnih 2:4 svrstao ga je u ugledno društvo samo petorice legendarnih igrača.

Naime, uz Mandžukića samo su četvorica uspjela zabiti gol u finalu Lige prvaka i u finalu Svjetskog prvenstva. Prije Super Marija to su uspjeli samo  Ferenc Puskas, Zoltan Czibor, Gerd Muller i Zinedine Zidane.

Mario Mandžukić
1/20

I dok je Mandžo ispisivao povijest u Rusiji, na adresu Juventusa stigla je ponuda Borussije Dortmund za njega.

Nisu dugo u Torinu razmišljali o toj ponudi, već su njemačkom velikanu poslali odbijenicu, otkriva Sky Sports Italia.

Mandžukić je Juventusu već tri godine, a u 127 utakmica zabio je 34 gola.

Mario Mandžukić
1/18

Komentara 17

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:07 16.07.2018.

Mandžo je fakat bio medju najboljima na ovom prvenstvu!!!

ST
stormrider
15:23 16.07.2018.

@JanezEuropski: Manzo je Brodjanin i pocasni Gradjanin Slavonskog Broda i pravi je domoljub za razliku od tebe, izdajice koha visibna HR-Portalu. Zar nemas sta komentirat na Zlovenskim portalima ili svojim cobanskim iz Svrbi-je? tebe usporedit sa Tovarom, bila bi uvredaczabtuu plemenitu bestiju, i zato to necu uciniti!

DU
Deleted user
17:06 16.07.2018.

Perez je lud što Mandžu ne dovede još godinu dvije dok može ovako igrati... To bi ekstra bilo... Mandžo para mreže u Realu hihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije