Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPEKTAKL

Doček vatrenih u Zagrebu sprema se ako bude ispunjen jedan uvjet. Poznati su detalji

Zagreb: Vatreni stigli na trg
Luka Stanzl/PIXSELL
18.06.2023.
u 13:23

Liga nacija ipak nije Svjetsko ili Europsko prvenstvo, ali Hrvatska je u finalu, u velikoj utakmici sa Španjolskom i moguće je da ćemo u Zagrebu ponovno imati veliki doček

Nikad nećemo zaboraviti lude dočeke naše reprezentacije nakon osvojene bronce u Francuskoj 1998., pa nakon srebra na SP-u u Rusiji, kad su se Dalićevi izabranici cijelu vječnost u otvorenom autobusu probijali od zagrebačke zračne luke do Trga bana Jelačića kroz stotine tisuća navijača, kao i nakon bronce u Kataru.

Liga nacija ipak nije Svjetsko ili Europsko prvenstvo, ali Hrvatska je u finalu, u velikoj utakmici sa Španjolskom i moguće je da ćemo u Zagrebu ponovno imati veliki doček. No, da bi se to dogodilo, potrebno je ispuniti jedan uvjet. Naime, doček će biti organiziran na Trgu samo u slučaju da Hrvatska osvoji zlatno odličje večeras u Rotterdamu.

Iako je čudesno osvajanje i srebrne medalje koju Modrić i ostali naši dečki već imaju osiguranu ulaskom u finale, dočeka neće biti. U tom će se slučaju naši reprezentativci iz Rotterdama zaputiti na zasluženi odmor. Planirano je da Hrvatska iz Rotterdama u Zagreb poleti u ponedjeljak u 11 sati, a sleti oko 12.30 sati. Dakle, sleti li sa zlatnim medaljama, zaputit će se prema Trgu bana Jelačića i tamo bi mogla stići oko 14 sati.

GALERIJA Hrvatska večeras igra u finalu Lige nacija protiv Španjolske 

Zagreb: Vatreni stigli na trg
1/147

Organizator dočeka je Grad Zagreb koji je za gledanje utakmice Hrvatske i Španjolske dao koncesiju Klubu navijača Mi Hrvati pa je moguće da će u suradnji s njima organizirati i doček. Još se ne zna koji bi glazbeni izvođači zabavljali navijače i našu reprezentaciju, to ovisi o Gradu. To će se rješavati u hodu i improvizirati, u tome smo barem pravi majstori.

VEZANI ČLANCI:

Dvije su opcije za dolazak reprezentacije na doček, procijeni li se da će zanimanje navijača za doček biti veliko, onda bi naši dečki došli u otvorenom autobusu kao kad su se vraćali iz Rusije, ne bude li tako veliko, moguće je da dođu običnim autobusom kao što je bilo nakon Katara. No sve je to manje važno, najvažnije je da Hrvatska pobijedi Španjolsku, a onda će se već organizirati prava fešta i nimalo ne sumnjamo da će to ponovno biti veličanstveno. 

Komentara 1

NI
Nipos66
13:37 18.06.2023.

Ako bude dočeka treba pozvati gradonačelnika NY - da bar jedan gradonačelnik bude u kockastom dresu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije