Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale Lige nacija

Predsjednik Milanović u pratnji supruge bodrit će vatrene u Rotterdamu

KATAR 2022 - Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije
Goran Stanzl/PIXSELL
18.06.2023.
u 12:39

Iz Ureda predsjednika izvijestili su da će Zoran Milanović sa suprugom prof. dr. sc. Sanjom Musić Milanović u Rotterdamu pratiti finalnu utakmicu UEFA – Lige nacija 2023.

Večeras se vatreni bore za prvo mjesto u finalu nogometne Lige nacija. Snage će odmjeriti sa Španjolcima.

Iz Ureda predsjednika izvijestili su da će Zoran Milanović sa suprugom prof. dr. sc. Sanjom Musić Milanović u Rotterdamu pratiti finalnu utakmicu UEFA – Lige nacija 2023 između reprezentacija Republike Hrvatske i Kraljevine Španjolske.

Video: Kladionice ne vjeruju vatrenima, igrače Zlatka Dalića se opet podcjenjuje

 

Komentara 5

KL
Klarahrv
13:03 18.06.2023.

Zar ste mi morali pokvariti današnji dan s ovom vijesti.

Avatar rubinet
rubinet
13:12 18.06.2023.

Je li taština Dotičnice u pitanju ? Mislim na tituliranje: " prof. dr. sc" . Ona je tu Predsjednikova supruga . Isto kao nekad što bje Predsjedničin suprug Jakov K. (bez titule inženjer elektrotehnike i računarstva ) ili Predsjednikova supruga Tatjana J. (bez titule prof. dr. sc. ).

CR
crocro
19:26 18.06.2023.

Nadam se da će svatko od njih imati makar jednu kockicu u znak podrške vatrenima. Ako ne budu imali bilo kakav znak hrvatstva kao navijači, onda niti ne trebaju biti na utakmici. Nadam se da će na njima sve porštiti od kockica i grlo stradati od navijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije