Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOG ZA BRIGU

Cristiano Ronaldo igra najgoru sezonu otkad je u Realu

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
14.12.2015.
u 17:31

Samo nekoliko dana ranije briljirao je u pobjedi 8:0 protiv Malmöa, u kojoj je zabio četiri gola. Ali Villarreal je donio novo razočaranje.

Bila je to još jedna frustrirajuća večer za Cristiana Ronalda. Real je izgubio kod Villarreala 0:1, a Portugalac ponovno nije bio na razini. Dapače, djelovao je nezainteresirano, mnogo je griješio i teško da može biti zadovoljan prikazanim.

Samo nekoliko dana ranije briljirao je u pobjedi 8:0 protiv Malmöa, u kojoj je zabio četiri gola. Ali Villarreal je donio novo razočaranje. Ronaldo je nastavio time lošu tradiciju, da u vikendu nakon Lige prvaka ne zabije više od gola. Ovog je puta ostao na nuli.

Također, najgori je to početak za Ronalda u Primeri od dolaska u Real Madrid 2009. godine. U 15 je utakmica zabio deset golova, čak 16 manje nego prošle sezone u istom razdoblju. Ove je sezone zabio protiv osam momčadi, šest golova Malmöu, pet Espanyolu i Šahtaru te po jedan Levanteu, Celti, Las Palmasu, Eibaru i Getafeu.

>> Luka Modrić skrivio pogodak, Real Madrid izgubio od Villarreala

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:15 17.12.2015.

Je, evo sad se nasao znalac koji kritizira najboljeg nogometasa svijeta....

PU
Pukovnik10
17:45 14.12.2015.

igrač koji se ne veli pogotku svog suigrača,može biti igrač dobar ali čovjek nikakav.

RI
rikavac
19:32 14.12.2015.

nes ti briljirao protiv Malmoa. Zar treba usporedjivat Malmo i Viljareal.?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije