Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA

CO Zagreb cijeli pogon seli iz Doma sportova u Lučko

CO Zagreb (1)
Antonio Bronić/Pixsell
25.05.2011.
u 13:08

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb posljednju utakmicu domaćeg prvenstva s Nexeom dočekuju rasterećeno

Utakmicom protiv Nexea (petak u 18 sati) u Kutiji šibica, za rukometaše CO Zagreba završava još jedna sezona. Bez obzira na ishod te utakmice, zagrebaši su već osvojili oba nacionalna trofeja (prvenstvo i kup).

– Šteta što je Nexe izgubio bod u Poreču pa nema nikakve šanse da pobjedom osvoji naslov u izravnom susretu protiv nas. Objektivno, bit će osam do deset razlike za nas – rekao je Zoran Gobac, član UO kluba.

Bez poraza 143 utakmice

Našičani su u prvom dijelu prvenstva propustili priliku da pobijede zagrebaše, koji su pod vodstvom Nenada Kljaića pobijedili tek s pogotkom prednosti. Zagrebaši 143 utakmice zaredom u domaćim natjecanjima nisu izgubili. Prije četiri godine su posljednji put izgubili bod u Poreču.

– Nadam se da ćemo napokon dobiti svoj rukometni dom. Opcija s dvoranom na Sveticama više nije izvediva, pa je realno očekivati da ćemo dobiti dvoranu kraj Arene. Imat će kapacitet 3000 gledatelja i koštat će dvostruko manje. Dok se ne sagradi ta dvorana, preselit ćemo kompletni pogon u novu dvoranu koja je sagrađena u Lučkom – istaknuo je Gobac.

Počinje regionalna liga

Potpisan je i ugovor s tvrtkom Digitel koja će biti glavni sponzor regionalne lige koja počinje 10. rujna.

– Utakmice regionalne lige igrat ćemo u Areni Zagreb, te nekoliko susreta u Areni Varaždin. Pravilo je da se utakmice regionalne lige ne mogu igrati u dvorani s manje od 3000 mjesta. Tako će Nexe umjesto u Našicama morati igrati u Osijeku. Vjerujem da će doći dosta gledatelja vidjeti Partizan, Crvenu zvezdu, Tatran iz Prešova, banjalučki Borac, sarajevsku Bosnu, Linu Červara i skopski Metalurg... Svaka naša utakmica bit će prenošena na TV-u – istaknuo je Gobac.

Slovenci neće igrati?

– Nažalost, neće. Kod njih mali klubovi ucjenjuju velike. Pokušat ćemo uključiti mađarske i austrijske momčadi. Liga će brojiti najmanje 12, a možda i 16 klubova – istaknuo je Gobac i dodao:

– Još jednom moram naglasiti kako su se neki klubovi jako dobro snašli i preko noći zauzeli dvoranu Sutinska vrela i Ledenu dvoranu. Mi godinama čekamo dvoranu, pa ćemo je valjda i dočekati – zaključio je Gobac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije