Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Chelsea izvukao bod, Lovren i Southampton slavili

Lovren United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
09.11.2013.
u 19:20

Lovrenov Southampton nastavio je s odličnim igrama svladavši Hull City s 4:1. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta.

Chelsea je u 11. kolu engleskog prvenstva na Stamford Bridgeu odigrao 2:2 s West Bromwich Albionom. Chelsea je poveo golom Samuela Eto'oa, ali je WBA okrenuo susret pa su domaćini morali spašavati živu glavu. Bod im je donio Eden Hazard golom s 11 metara u 90. minuti.

Lovrenov Southampton nastavio je s odličnim igrama svladavši Hull City s 4:1. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta. Liverpool je s 4:0 bio uvjerljiv protiv Fulhama uz dva gola Luisa Suareza, dok je Everton odigrao 0:0 kod Crystal Palacea. Nikica Jelavić nije igrao.

Niko Kranjčar vratio na travnjak u remiju QPR-a kod Readinga (1:1) u drugoj ligi.

Zanimljivo je u iščekivanju nedjeljnog derbija u kojem vodeća momčad Premiershipa stiže na Old Trafford. Otkako je Mesut Özil stigao među topnike, odnosno navukao njihovu crnu kacigu i preuzeo nišan, lansirao ih je na vrh tablice, no takav igrač Unitedu nije bio potreban!

– Mesut Özil nije nam bio zanimljiv, takav igrač nam nije trebao – kazao je trener Crvenih vragova David Moyes aludirajući kako ima Rooneyja. A to je dečko koji se specijalizirao za utakmice s Arsenalom. Svoj je prvi pogodak u Premiershipu, i to u dresu Evertona, Rooney postigao upravo Topnicima. Zabio im je i svoj prvo gol za United, ali i svoj 100-ti gol u Premiershipu. Ukupno je deset puta zabijao je Arsenalu. Zasad.

Engleska, 11. kolo: Aston Villa - Cardiff 2:0, Chelsea - WBA 2:2, Crystal Palace - Everton 0:0, Liverpool - Fulham 4:0, Southampton - Hull 4:1

Tablica: Arsenal 25 (-1), Liverpool 23, Southampton 22, Chelsea 21, Everton 20.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije