Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO I O KAJBI
Povratak na članak

Červar četiri dana bio u bolnici: Imao sam operaciju, možda ću morati i na drugu

– Kajbin istup? On je bio sa mnom dugo vremena, nisam imao nikakve primjedbe na njega, ali sad su druge okolnosti. Svatko zna najbolje što mu je činiti

Komentari 4

MI
misho32
10:39 12.02.2021.

Červar se je i ovog puta iskazao kao velikii gospodin , a Luku Cindrića koji je zbog svojih osobnih nesporazuma sa Červarom , osvetio preko hrvatske reprezentacije , treba osramotiti i zabraniti mu za sva vremena da nastupa za Hrvatsku..

VL
DU
Deleted user
15:32 12.02.2021.

Lino sretno i brz oporavak. U punom smislu rijeci dao ne sve za Hrvatsku i njezinu promociju. Mogao je kao neki otici sa pola prvenstva i reci "tko vas..." odoh doma, ali ne,, veliki covjek stisnuo zube i odrafio prvenstvo do kraja....

VL
UM
umnjak
13:43 12.02.2021.

Sretno Lino nasa legendo!

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
10:22 12.02.2021.

Ovaj virus je ne uništiv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.