Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Keka brinu stoperi

Carrillo: Ovo je bio najlošiji Hajduk, a Almeida nije jedini krivac

Hajduk - Rijeka
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
17.09.2017.
u 23:27

Hajduk je zadnji put protiv Rijeke slavio 2012. godine na Kantridi (3:0). A na pobjedu protiv Riječana na Poljudu čekaju još od kolovoza 2011.

Nogometaši Rijeke dvadesetu utakmicu u nizu protiv Hajduka ostali su nepobijeđeni. U Jadranskom derbiju su na Poljudu slavili sa 2:0, pogocima Brazilca Hebera. Otkako je Matjaž Kek sjeo na klupu Rijeka ne zna za poraz od Hajduka. Zadnji put Hajduk je pobijedio Rijeku na Poljudu još tamo u kolovozu 2011. godine, a zadnju pobjedu na Kantridi ostvario je godinu dana kasnije. Oba puta Hajduk je s klupe vodio Bugar Balakov.

- Nikad u Poljudu nije lako. Ne smijemo popustiti pod pritiskom, a i huk sa sjevera je poseban. Možda smo početkom drugog poluvremena stali malo previše otraga, malo nas je poremetila i ozljeda Punčeca, on nije dobro, dugo će izbivati i imat ćemo problem sa stoperima – rekao je Kek.

Kek u Hajduku...

Na upit bi li htio jednog dana biti trener Hajduka, slovenski trener je rekao:

– To je pitanje bez odgovora.

Hajduk - Rijeka
1/13

Torcida je lošu igru svojih ljubimaca na kraju poluvremena nagradila zvižducima, ali i na kraju.

- Otkako sam trener Hajduka ovo je naša najlošija igra. Zato molim sve da mi oproste na ovom blijedom izdanju. Momčad je imala jako puno pogrešaka – rekao je Carrillo koji je u drugom poluvremenu uveo Ohandzu.

Kamerunac je trebao u nastavku biti igrač preokreta, a odigrao je samo 18 minuta. Bijesan je otrčao u svlačionicu.

- Dao mi je znak da je ozlijeđen pa sam ga zamijenio – istaknuo je Carrillo.

Hajduk se ni kod 0:2 nije predavao, stvorio je i neke prilike, a Rijeka se uglavnom branila i čekala iz kontri neku novu pogrešku. Kad je sve završilo navijali su zvižducima rekli svoje.

- To što su nas navijači izviždali je nešto najgore što se može dogoditi igračima. Mi moramo pitati oprost. Oni su ti koji nas sude i mogu nas suditi. Tri boda od Rijeke ne možemo vratiti. Teško je navijačima i teško je i nama. Moramo se truditi da vratimo povjerenje navijačima – istaknuo je trener Hajduka.


Posebno je izviždan i Almeida.

- On je novi igrač i nije mu lako prilagoditi se igri, drugačija je kod nas nego gdje je dosad igrao. Ipak Almeidi treba vremena, ali nije on jedini krivac za ovaj poraz – zaključio je Carrillo.     

Komentara 11

BU
buljanzeljko453
00:19 18.09.2017.

Haha 20 godina ista prica. .komentarai I naslovi. ..mirise na katastrofu a ne na titulu, hajduk nema blage veze o nogometu. ..ameterizam malo tezi. .

ED
europski dinamo
23:42 17.09.2017.

Ne valja kad igraju "naša dica", ne valja ni legija stranaca.. nema veze duga je cesta.

JU
juma
01:39 18.09.2017.

Kako je ono glasio naslov u ovom listu prije neki tjedan:"Mirise na titulu?" Izgleda kako se radilo o nekom opojnom ali jeftinom parfemu. Miris brzo ishlapio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije