Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik

Capello: Imat ćemo koristi od posjeta Auschwitzu

'Italy\'s soccer players Mario Balotelli (L) and Antonio Nocerino rest during a training session for the Euro 2012 at Cracovia Stadium in Krakow June 08, 2012.  REUTERS/Tony Gentile (POLAND  - Tags: S
'TONY GENTILE'
08.06.2012.
u 20:36

Favoriti smo za naslov, lijepo je znati da nas se ostali boje. No, ja se bojim Italije, najviše Balotellija i Pirla, kaže Pique

Španjolski reprezentativac Gerard Pique nije zabrinut previše zbog Hrvatske, u intervjuu Marci niti jednom nije spomenuo dvoboj s našom reprezentacijom. No, puno je pričao o Italiji.

– Favoriti smo za naslov i ta nas uloga ne sputava. Dapače, to znači da nas se svi boje – rekao je Pique i dodao:

– Možda nije idealno što ćemo odmah u prvom kolu igrati najjaču utakmicu u skupini. Jako respektiram Talijane, Balotelli je igrač koji može riješiti baš svaku utakmicu, a Pirlo može svaku reprezentaciju odvesti do naslova.

Osvrnuo se Pique i na sukob sa suigračem, desnim bekom Reala Sergiom Ramosom:

– Naš odnos je vrlo dobar. Sukobili smo se dok smo bili u dresu Barcelone i Reala, ali ovo je reprezentacija i u njoj smo svi kao jedan.

Bivši engleski izbornik Fabio Capello na Euru će biti samo kao gledatelj, a kaže da će navijati za Italiju i Englesku. Smatra da su azzurri dovoljno iskusni da prebrode pritisak nastao zbog namještanja utakmica.

– Sjajan je potez vodstva reprezentacije što su igrače odveli u Auschwitz. To je mjesto gdje se uvijek spustite na zemlju i prestanete razmišljati o nebitnim stvarima u životu. Izlet u Auschwitz pomogao im je da zaborave aferu Scommessopoli.

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:25 09.06.2012.

Neka netko kaže Biliću i Markoviću da bi i oni morali otići na to mjesto i povesti naše nogometaše ako oni uopće znaju što se tamo dogodilo.

AZ
Azazelus
13:25 09.06.2012.

A mogli su usput kada su išli i stati kod Bleiburga da i tamo vide što se desilo ? ))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije