Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žele propustiti priliku

Bomba s Otoka! Engleski velikan zainteresiran za veznjaka Dinama: 'On je novi Luka Modrić'

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek  odigrali 1-1
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
09.04.2023.
u 10:45

Koliko bi transfer mogao stajati? Spekulacije iz engleskih medija navode da bi za veznjaka Modrih koji je upisao 40 nastupa, Arsenal mogao ponuditi 17 milijuna eura.

Martin Baturina ima sve sastojke nužne za svjetsku karijeru. Dinamov veznjak bit će glavni adut naše mlade reprezentacije u nadolazećem ciklusu. A već odavno kuca na vrata A reprezentacije. Nakon jučerašnje pobjede Dinama i još jedne dobre partije mladog Baturine, stižu zanimljive vijesti s Otoka.

The Gooner piše kako je za Dinamovog veznjaka za kojeg se špekulira da bi jednog dana mogao naslijediti Modrića, zainteresiran velikan engleskog Premiershipa i trenutno vodeća momčad prvenstva.

- Arsenal ga pažljivije prati posljednjih mjeseci i u klubu su bili impresionirani njegovom igrom u derbiju protiv Hajduka (4:0) kada je zabio pogodak i asistirao. Arsenal s Baturinom želi pomladiti svoj vezni red jer su Granit Xhaka, Thomas Partey, Jorginho i Mohamed - pišu Englezi.

08.04.2023., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Luka Stojkovic, Martin Baturina Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Otočki mediji također Martina Baturinu po pregledu igre, dodavanjima i eleganciji uspoređuju s hrvatskim kapetanom i veznjakom Real Madrida Lukom Modrićem i nadaju se da ga neće propustiti dovesti kao što su propustili Modrića za vrijeme menadžera Arsenea Wengera. 

Koliko bi transfer mogao stajati? Spekulacije iz engleskih medija navode da bi za veznjaka Modrih koji je upisao 40 nastupa, Arsenal mogao ponuditi 17 milijuna eura.

>> VIDEO: Navijač Walesa izgubio dokumente na Poljudu, HNS ga iznenadio: 'Sada moj sin želi da izgubim još više stvari'

 

Ključne riječi

Komentara 4

BE
Berri
11:09 09.04.2023.

Samo da ne bude novi Alen Halilović?!

Avatar Mario1000
Mario1000
15:20 09.04.2023.

Samo da nezavisni kao orsic ,neka ide samo mislim daje bolje zanjega i Dinamo da ostane još u Zagrebu

DU
Deleted user
13:48 09.04.2023.

Dobro da je sa Otoka a ne iz Rusije !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije