Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Bivši Hajdukov napadač s dva gola srušio bivšeg prvaka Europe!

Anton Maglica Apollon Marseille
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.12.2018.
u 20:52

Šesnaestinu finala osigurali su Villarreal, Rapid, Eintracht, Lazio, Genk, Malmo, Sevilla, Krasnodar, Dinamo Kijev, Rennes, Chelsea i BATE.

Riješene su sve nepoznanice u skupinama G, H, I, J, K i L Europske lige. U skupini G prvi je Villarreal koji je to ostvario 2:0 pobjedom protiv Spartaka iz Moskve. Golove su zabili Chukwueze i Ekambi.

Do drugog mjesta stigao je Rapid koji je  ispred Rangersa završio pobjedom 1:0 u Beču. Jedini gol zabio je Ljubičić u 84. minuti. Mateo Barać kod domaćine te Borna Barišić kod gostiju igrali su cijelu utakmicu Nikola Katić je ostao na klupi.

Eintracht je potvrdio prvo mjesto u skupini H pobjedom 2:1 kod Lazija golovima Gaćinovića i Hallera, dok je za domaćine pogodio Correa. Ante Rebić je ostao na klupi kod gostiju Rimljani su prošli kao drugi. U drugoj utakmici skupine Apollon je kao gost slavio kod Marseillea 3:1. Francuzi su već u 8. minuti ostali s igračem manje, a gosti su dobili kazneni udarac koji je realizirao bivši Hajdukov napadač Anton Maglica. Thauvin u 11. zabija za 1:1, no u 30. novo vodstvo gostima drugim golom donosi Maglica. Konačni rezultat postavio je Stylianou u 56. minuti.

Anton Maglica Apollon Marseille
1/6

Genk je uvjerljivim 4:0 slavljem protiv Sarpsborga osvojio skupinu I, dok je Malmo pobjedom 1:0 u Turskoj kod Bešiktaša stigao do drugog mjesta. Jedini gol zabio Antonsson u 51. minuti, a turska je momčad utakmicu završila s deset igrača jer je u 65. isključen Quaresma. Vida je za domaćine odigrao cijelu utakmicu.

Skupinu J osvojila je Sevilla sigurnom 3:0 pobjedom protiv Krasnodara. Ben Yedder je zabio dva gola, a Banega jedan. Rusi su završili drugi. U drugoj utakmici te skupine Akhisarspor i Standard Liege odigrali su 0:0.

Dinamo Kijev je već ranije osigurao prvo mjesto u skupini K, a danas je izgubio kod kuće od ranije otpisanog Jabloneca. Rennes je u izravnom dvoboju za drugo mjesto s 2:0 golovima Sarra dobio Astanu. Za goste je cijelu utakmicu odigrao Marin Tomasov.

U skupini L prekinut je stopostoni učinak Chelseaja remijem 2:2 kod MOL Vidija. Willian je zabio u 30. za vodstvo domaćina, no samo dvije minute kasnije bilo je 1:1 autogolom Ampadua. Nego je u 56. donio preokret Mađarima, da bi konačni rezultat postavio Giroud u 75. minuti. Mateo Kovačić zbog ozljede nije konkurirao za gostujuću momčad. BATE je uzeo drugo mjesto slavljem 3:1 kod PAOK-a.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:33 13.12.2018.

Bivši Osijekov napadač!

CG
crna.guja10
23:47 13.12.2018.

A , to je bivši igrač Hajduka iz "opštinske lige Grocka", negdje oko Beograda. 'Vidi kartu'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije