Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Belgijska javnost ogorčena zbog Ivana Leke i Mourinha: Prezirem nogomet

Europa League - Group J - PFC Ludogorets Razgrad v Royal Antwerp
STOYAN NENOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.10.2020.
u 09:58

– Ma "bravo" i za Leku i za Mourinha, "hvala" i Antwerpu i Tottenhamu... O kako neizdrživo prezirem nogomet! – napisao je belgijski politički novinar Rudy Hermans na Twitteru uz fotografiju bliskog zagrljaja Leke i Mourinha te "hashtagove" (oznake) COVID-19 i koronavirus

Jedan naizgled bezazlen potez podigao je prašinu jučer u Belgiji nakon najšokantnije utakmice 2. kola Europske lige u kojoj je tamošnji Royal Antwerp našeg Ivana Leke s 1:0 porazio veliki Tottenham legendarnog Josea Mourinha.

Dok je Tottenham pod svjetlima pozornice gradio megamomčad, Leko je u tišini s Antwerpom stvorio momčad koja je trenutačno prva u jako napetom i zanimljivom belgijskom prvenstvu te stopostotna u prva dva kola Europske lige nakon dvoboja s Ludogorecom i Tottenhamom.

Jose Mourinho sa stadiona je otišao posramljen nakon utakmice. Lekina taktika bila je jednostavno dovoljno stabilna i čvrsta te neraspoloženi pijetlovi nisu uspjeli to probiti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

 

Objava na Instagramu iz autobusa nakon okršaja u kojoj je Portugalac napisao "Loše izvedbe daju loše rezultate. Nadam se da su svi u busu zabrinuti onako kao što sam zabrinut ja. Sutra trening u 11:00" dovoljno govori o tome koliko je (ne)zadovoljan, a kompletan dojam vam daje i izjava.

– Da sam mogao, napravio bih 11 zamjena na poluvremenu. Nakon večerašnje utakmice moje odluke u budućnosti bit će puno lakše – jasan je i glasan bio Mou.

No, poraz i loša partija Spursa nisu jedine kritike na račun Mourinha. I njega i našeg sjajnog Ivana Leku na društvenim mrežama u Belgiji počela je optuživati tamošnja javnost. Nakon utakmice Leko i Mourinho su se zagrlili, a u Belgiji, gdje je stopa novozaraženih koronavirusom među najvišima u Europi, takav potez nisu zdušno prihvatili.

 

 

– Ma "bravo" i za Leku i za Mourinha, "hvala" i Antwerpu i Tottenhamu... O kako neizdrživo prezirem nogomet! – napisao je belgijski politički novinar Rudy Hermans na Twitteru uz fotografiju bliskog zagrljaja Leke i Mourinha te "hashtagove" (oznake) COVID-19 i koronavirus.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
11:00 30.10.2020.

Čemu uopće ovakvi članci. Eh da hoće Leko se pojaviti na Poljudu i je li čovjek postaje možda naš najbolji trener!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije