Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE RASPLET

Austrijski Srbin zbog psovki i rasizma pod istragom: UEFA će ga izbaciti s Eura?!

Soccer EURO 2020 preliminary round / Austria-North Macedonia 3-1.
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
15.06.2021.
u 13:17

Njegova isprika je odbijena i pokrenula se istraga.

Marko Arnautović je tijekom susreta njegove Austrije protiv Sjeverne Makedonije, kod pogotka za konačnih 3:1 slavio uz psovke upućene suparničkom nogometašu i sad bi mogao ostati bez Eura!

- Je*at ću ti majku šiptarsku - derao se prema Ezgjanu Alioskom, igraču albanskog prodrijetla. 

S druge strane, iako je rođen i odrastao u Austriji, Arnautović je svojedobno rekao kako u njemu 'čuči Srbin'. I upravo u tome jest problem, što odnosi Srbije i Albanije nisu baš najbolji posljednjih godina.

Čeka se epilog cijele situacije jer UEFA je odbila Arnautovićevu ispriku pa pokrenula istragu, koju je zatražilo vodstvo Nogometnog saveza Sjeverne Makedonije.

- Daljnje informacije bit će dostupne uskoro - kratko stoji u priopćenju Uefe, koja se poziva na članak 31(4) Disciplinskog pravilnika, a tiče se rasizma, nacionalizma i diskriminacije.

Ključne riječi

Komentara 22

ST
Startrack
13:25 15.06.2021.

Pa tako i treba. Za crnce se kleci a Albancima i ostalima se smije psovat majka.

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
13:48 15.06.2021.

To nije vijest. Čudilo bi me da neki Srbin promovira toleranciju. Još smiješno je je što psuje sam sebe. Arnauti su Albanci.

VA
valter56
14:13 15.06.2021.

hahahahahahhaha, sad će oni opet "to je zato jer je srbin"! Ne, to je zato jer vrijeđa i mobira riječima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije