Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE SU NEOPHODNE

Zvijezda popularne serije iznenadila fanove promjenom imidža

Fazilet i njezine kćeri
Foto: Nova TV
1/3
21.11.2019.
u 18:54

- Promjene su neophodne - napisala je Deniz uz fotografiju koja je dobila preko 160 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara pratitelja, koji su joj pisali kako je "pojam ljepote".

Deniz Baysal, 28-godišnja turska glumica koju smo donedavno gledali na Novoj TV u seriji "Fazilet i njezine kćeri" u ulozi najstarije kćeri Hazan, iznenadila je fanove na Instagramu promjenom imidža. 

Deniz je objavila fotografiju iz frizerskog salona. Sada ima ravne šiške, i nešto kraću kosu. 

 

- Promjene su neophodne - napisala je Deniz uz fotografiju koja je dobila preko 160 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara pratitelja, koji su joj pisali kako je "pojam ljepote".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mbfwi #mbfwi 🖤

A post shared by Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_) on

Inače, glumica se prije dva mjeseca udala za tursku pop zvijezdu Barisa Yurtçua. Mediji u Turskoj pisali su i kako par čeka dijete, no oni to nisu potvrdili. 

Pogledajte video: Najpoznatiji citati iz filmova i serija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije