Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera

Zuhra: Sin Vjeko želi biti poput pande iz crtića i trenirati kung fu

kung fu (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/7
29.05.2011.
u 18:00

Ipak, sa sportskim aktivnostima Vjeko će pričekati jer je sad, dodaje njegov tata, u drugim vodama. – Trenutačno ga više zanima glazbena karijera. Svira u bendu Vatreni.

Je su li hrabri panda po imenu Po i njegova Paklena petorka uspjeli pobijediti zlikovca koji želi osvojiti Kinu i zauvijek uništiti kung fu, došle su provjeriti brojne osobe iz javnog života sa svojim mališanima na premijeri animiranog filma "Kung Fu Panda 2". Zlatan Zuhrić Zuhra film je pogledao s osmogodišnjim sinom Vjekom, kojega su borilačke vještine slatkog pande toliko oduševile da se i sam poželio okušati u njima.

– Vjeko želi biti poput svojeg omiljenog crtanog lika Poa. Rekao mi je da bi i on htio trenirati kung fu – otkriva komičar. Ipak, sa sportskim aktivnostima Vjeko će pričekati jer je sad, dodaje njegov tata, u drugim vodama. – Trenutačno ga više zanima glazbena karijera. Svira u bendu Vatreni.

Crtić iz radionice Dreamworks prvi je film koji je pogledao u IMAX tehnologiji. – Doživljaj je zaista impresivan, dosta drugačije od običnog kina – istaknuo je Zuhra. Prisjetio se i svojih omiljenih animiranih junaka iz djetinjstva. – U nezaboravnom su mi sjećanju ostali La Linea i Djeco, Ivica se zovem – kaže.

Nastavak priče o kung fu pandi nije propustio ni Saša Kopljar.

– Kćeri Ariani najviše se svidjela Tigrica, sinu Franu Po, a ja sam uživao u odličnim efektima. Morao sam im kupiti i čaše s likovima i sad piju samo iz njih – rekao je voditelj Dnevnika Nove TV. Otkrio nam je i da sa svojom djecom i kod kuće često gleda crtane filmove.

– Već smo ih pogledali na stotine, a meni su najdraži Ledeno doba i Rio – otkriva Saša Kopljar.

Komentara 5

BI
bilikamen
18:21 29.05.2011.

Vrlo zanimljiv i interesantan članak, samo se pitam zašto gubim vrijeme čitajuči to štivo?

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:03 29.05.2011.

baš zanimljivo. neki dan se zuhra na fotkama večernjaka veselio nekoj švoci, a danas izigrava brižnog roditelja. ma nemoj! kao da mu je sin glup, pa da nije vidio prethodne fotke!

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:04 29.05.2011.

aha, evo i linka na fotke http://www.vecernji.hr/scena/boris-mirkovic-znojio-se-dok-mu-je-playboyeva-zecica-plesala-krilu-clanak-289773 da ne bi tkogod mislio da izmišljam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije