Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrzi ovu epohu

Legendarni glumac: Sve sam doživio, odlazim s ovog svijeta bez žaljenja

Foto: DPA/Pixsell
1/3
11.01.2018.
u 13:47

Glumac Alain Delon obilježava 60 godina karijere i u intervjuu za časopis Paris Match kaže kako mu život više ne donosi bogzna što

Jedan od najslavnijih francuskih glumaca Alain Delon tvrdi da će otići s "ovog svijeta bez žaljenja" u intervjuu objavljenom u četvrtak u posebnom broju francuskog časopisa Paris Match, posvećenom njegovoj 60 godina dugoj karijeri.

"Život mi više ne donosi bogzna što. Sve sam doživio, sve sam vidio. Ali ponajviše jer mrzim ovu epohu, povraća mi se od nje", objašnjava 82-godišnji glumac na kraju intervjua naslovljenog "Ja, Delon: intervju njegova života".

"Ima ljudi koje mrzim. Sve je lažno, iskrivljeno. Nema više poštovanja, nitko vam više ne daje riječ. Samo se novac računa. Cijeli dan slušamo o zločinima. Znam da ću napustiti ovaj svijet bez žaljenja", kaže Alain Delon.

"Gotovo svi su mrtvi", ističe legendarni glumac iz "Geparda" (1963.), kojemu je prije nekoliko mjeseci umrla Mireille Darc, glumica koja je s njim dijelila život sedamdesetih godina.

Napominje i da kasni snimanje njegova "posljednjeg filma" u kojem bi trebao glumiti uz Juliette Binoche, a "htio bi po posljednji put stati i na kazališne daske".

Prethodni dugometražni film s Alainom Delonom snimljen je 2008. "Asterix na Olimpijskim igrama", u kojem je glumio Julija Cezara. U kazalištu je zadnji put nastupio u "Običnom danu" Erica Assousa.

Publika će ga posebno pamtiti po ulogama u filmovima "Rocco i njegova braća" (1960.), "Pomračenje" (1962.) i "Gospodin Klein" (1976.).

1/9

Komentara 3

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:52 11.01.2018.

Alen potpuno si u pravu. Danas su svi ti glumci gnojivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije