Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI NAKIT

Zgodna supruga Domagoja Vide dobila prsten vrijedan najmanje 9 tisuća kuna

Foto: Storypress
1/11
06.10.2020.
u 19:52

Ivana Vida, supruga hrvatskog nogometaša Domagoja Vide, danas je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezina ruka ukrašena mnogim prstenima.

Nije zlato sve što sja, ali na ruci supruge našeg nogometaša Domagoja Vide itekako jest. Naime, na posljednjoj fotografiji na Instagramu, lijepa Ivana Vida pozira sa skupocjenim nakitom na prstima, od kojih je jedan i Cartier Love prsten, čiji se najjeftiniji model procjenjuje na oko devet tisuća kuna.

Foto: Instagram screenshot

Uz zaručnički i vjenčani prsten, ovaj je nosila na srednjem te pratiteljima nije promaknuo kao modni detalj kojeg ponosno nosi. Ovaj prsten inače poklanjaju muškarci ženama u koje su zaljubljeni, a iz iste linije potječu i narukvice čije se cifre penju do vrtoglavih 400 tisuća kuna.

Foto: FIBA/Screenshot

Jedna od njih, nakon što se stavi na ruku mlade dame, ne može se skinuti bez posebnog alata koji čuva muškarac.

1/3

Podsjetimo, par Vida ovo je ljeto ljetovao na Plalmižani i to nakon sezone u Turskoj. Ove godine proslavili su treću godišnjicu braka, a tom prilikom Domagoj ju je razveselio raskočnim darom s kojim se pohvalila na društvenim mrežama. Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase koji obožavaju i članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna.

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL

"Sretna ti treća godišnjica, dušo. Ti si moj svijet, moj najbolji prijatelj i moja srodna duša. Hvala ti što si me izabrao da sa mnom provedeš život. Nastavit će se. Zauvijek moj D.", napisala je Ivana u objavi, na koju je Vida odgovorio emotikonima srca i ključa.  Nogometaš je upoznao suprugu prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi i braku. Malenom Davidu postali su roditelji u rujnu 2015. godine.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
20:04 06.10.2020.

Voli ga pravo, uopce se ne vidi na njoj da je sponzoruša

SK
skupiduša
20:30 06.10.2020.

U nedostatku sadržaja, ovakve informacije popunjavaju prostor u novinama, uglavnom nebitno!

BO
bolnaistina
20:29 06.10.2020.

Jel to reporter ljubomoran,zavidan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije