Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZ IZOLACIJE

VIDEO Damir Kedžo obolio od korone: 'Čuvajte se. Nosite maske'

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/8
06.10.2020.
u 17:41

Pjevač Damir Kedžo objavio je na društvenim mrežama da je zaražen koronavirusom.

Pjevač Damir Kedžo javio se iz samoizolacije nakon što mu je dijagnosticiran koronavirus, a vijest o tome da se zarazio objavio je putem videa na društvenim mrežama.

- Dragi moji, moram podijeliti s vama da sam pozitivan na Covid- 19. Nalazim se doma , u izolaciji sam i osjećam se dobro. Sljedećih 14 dana komunicirati ćemo online i čekati da sve ovo prodje. Čuvajte se , nosite maske, mjerite temperaturu i ako bilo što posumnjate javite se svom liječniku - kazao je Damir i priložio video iz samoizolacije.

Podršku i želje ozdravljenja dobio je od mnogih kolega s estrade, a među njima su voditelj Dalibor Petko i pjevačica Nika Turković.

- Drži se - napisao mu je Petko, a Nika je dodala: "Čuvaj se".

Inače, pjevač se nedavno pohvalio kako je u karanteni povremenim postom izgubio četiri kilograma viška.

- Prvih nekoliko dana bilo mi je čudno i stalno sam mislio o 16:8 . Bio sam gladan u glavi , a ne stvarno gladan, zato što nema onog stalnog grickanja svega i svačega, jer tijelo dobiva kvalitetne i konkretne obroke – objašnjava nam pjevač koji zbog pjevanja živi svaki dan drugačije, ali to iznimno voli, iako podrazumijeva nedostatak rutine kad se jede. - Ovaj način prehrane uvodi svojevrsni red, a ja volim red. Volim kad je sve po kalendaru i rasporedu – rekao nam je Kedžo te doda: "Tijelo se brzo navikne na bolje, nije samo stvar reguliranja kilograma jer se danas i puno bolje osjećam. Točnije već nakon dva dana sam se bolje osjećao , zato nema mjesta demotivaciji, naprotiv svakim danom mi je motivacija veća”, kaže pjevač koji je zbog novog režima prehrane otkrio drugačije obroke.

1/6

- Najviše volim pripremati toplo hladne salate.Otkrio sam da obožavam jaja i sireve. Spremam ih na razne načine, nekad kao prilog, ali i za doručak i glavno jelo. Obožavam beskrajno puno načina na koje ih mogu pripremiti i slasno pojesti – komentirao je ovogodišnji pobjednik Dore pa otkrio da ostavlja mjesta i za nedozvoljeni obrok, odnosno cheat meal. - To je pravi junk food. Ovisno o tome što mi se jede. Slatko ili slano. Od hamburgera, pizze do sladoleda. Dam si oduška , ali odmah osjetim kako imam manje snage, umoran sam, “težak” i vraćam se na 16:8 režim posta - zaključio je Kedžo.

Ključne riječi

Komentara 4

SN
snicl
17:53 06.10.2020.

Samo si ti falio.zanimljivo kako svi pjevaci,voditelji,influenseri se obracaju s istom porukom.nije tajna da vam se to plati!

KM
klinicki.mrtav
17:51 06.10.2020.

Ni prvi a niti zadnji.

CA
cavecanem
18:19 06.10.2020.

Hehe. S koronom do medija kad već ne ide s pjevanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije