Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepogrešiv odabir

Zgodna Severina odjenula elegantnu kombinaciju: Chanel mokasinke savršeno joj pristaju

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/32
30.11.2023.
u 23:17

Pjevačica Severina Vučković svojim dolaskom na jedan događaj nikog nije ostavila ravnodušnim modnom kombinacijom.

Kineziolozi Mirela Anić i Igor Blažinčić, inspirativan dvojac dobro poznat svim zaljubljenicima u fitness, zajedno djeluju i stvaraju inovativne ideje već preko 25 godina, no točno prije 20 godina, osnovali su Body & Mind Centar, začetnik inteligentnog pristupa tjelovježbi na ovim prostorima. Danas, 20 godina poslije, ponosni na filozofiju treninga i principe rada koji su bili i ostali jedinstveni u svijetu fitnessa, svoje rezultate, na prigodnom eventu koji su upriličili povodom ove obljetnice, podijelili su i sa svojim mnogobrojnim klijentima i gostima. 

Došli su ih podržati bivši NBA košarkaš Damjan Rudež, hrvatski odbojkaški reprezentativac Ivan Raič, Kristina Bradač Radić i Miro Radić, voditeljica Ana Radišić, Maja Ćustić, a najviše se istaknula svojom zanosnom i elegantnom modnom kombinacijom najpoznatija domaća glazbenica Severina Vučković. Odjenula je crni sako u kompletu s crnim finim hlačama, Chanel kožne lakirane mokasinke, a kao pečat na cijelu kombinaciju odabrala je crveni ruž koji je inače njezin zaštitni znak. 

 

Foto: Privatna arhiva

 

- Ponosni smo na naš rad, nepokolebljivu vjeru u sebe i jasnu viziju, koje smo pretočili u jedinstven pristup ljudima i očuvanju njihova zdravlja. Prave ideje, spojene sa čistom namjerom, realizirane kroz predan rad, nađu svoj put da dotaknu ljude i promijene društvo. To je naše nasljeđe – istaknuli su Mirela Anić i Igor Blažinčić. Inače, pjevačica Severina nije čest gost evenata pa možemo zaključiti kako doista prijateljski podržava ovaj dvojac.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Severina što god da objavi na društvenu mrežu Instagram velikom brzinom širi se domaćim portalima, a tako je bilo i nedavno kada je prepričala neugodan razgovor s jednom poznatom gospođom.  - Sinoć sam bila na premijeri filma 'Samo kad se smijem', koji me držao za srce i čupao ga… Ana Magaš je bila inspiracija. Žena koju je nasilni moćnik tukao i zlostavljao, a svi oko nje su okretali glavu od njezinih modrica. Ubila ga je nožem u kuhinji, dok se pokušavala obraniti od njegovog davljenja. Prvotno je osuđena na 12 godina. Dijete joj je oduzela muževa svojta – započela je pjevačica. Napisala je kako se nakon završetka premijere uputila na jednu rođendansku proslavu te prepričala razgovor s gospođom kojoj je uginuo aligator. 

 

- Pogledala me i kaže: 'Čuj, 'ko ti je kriv, sama si ga birala, pa nisi valjda glupa'. Pa glupo kažem: 'Ahaa, to je ono, kriva sam što sam silovana, jer sam nosila minicu.' 'Ma daj, kaj ti je, pa i ja nosim minicu.', odgovara mi ona. Onda me pitala: 'Kaj ti je s djetetom?', bez imalo empatije za sve što sam prije toga rekla. Promrmljam: '14 dana kod mene, 14 kod…' nisam završila, kad kaže ona: 'Bar nas sve zabavljaš…'. Htjela sam odgovoriti: 'Šteta što ti nas nikad nisi zabavila', ali nisam – otkrila je Vučković pa dodala kako se tada samo nasmijala i otišla plesati.

 

VIDEO: Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues

Komentara 4

TA
Talleyard
23:58 30.11.2023.

Sponzoruša traži novu žrtvu, pokrovitelja u pašaluku.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:33 01.12.2023.

Ajde napokon dolaziti pameti, vise nije prekrasna nego "samo" zgodna. Doduse zahvaljujuci plastici ali nema veze. Nego, u koliko je sudskih postupaka u zadnje vrijeme? Mokasine (ne mokasinke) tam I ne pomazu puno.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
03:41 01.12.2023.

Žena promašila život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije