Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirana glumica

Vištica se prisjetila uloge u hit seriji i otkrila tko joj je bio najveća podrška: 'Prošlo je 12 godina od prve scene'

Zagreb: Poznati na otvorenju 42. Dana satire Fadila Hadžića
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
11.08.2023.
u 13:57

Ornela Vištica na Facebooku se prisjetila serije u kojoj je igrala Karmen i partner joj je bio glumac Mladen Vulić od kojeg je puno naučila na početku karijere

Na Novoj TV reprizira se serija "Larin izbor" koja se prvi put na ekranima prikazivala 2011. godine i ostvarila je veliki uspjeh i imala ogromnu naklonost publike pa je zato kasnije snimljen i dugometražni film Larin izbor: Izgubljeni princ. Ova telenovela autorice i producentice Jelene Veljače okupila je najpoznatija i najveća glumačka imena, a ulogu Karmen igrala je Ornela Vištica. Partner u seriji joj je bio Mladen Vulić kojeg Ornela često spominje na društvenim mrežama i ističe čemu ju je sve naučio jer je tada bila na početku karijere.

- Ovih dana je ponovno na TV-u . I ljudi godinama vole našu igru i hvala vam na tome.  Prošlo je 12 godina od prve scene koju smo snimili na hladnoći igrajući ljeto u Splitu. Puno scena se ne sjećam jer smo snimali brzo i puno, no neke su urezane u sjećanje. 
Dramske scene su bile nešto zahtjevnije i tu smo uvijek molili produkciju za vrijeme, jer suze su bile prirodne bez korištenja mentola. Komediju smo obožavali u scenama, jer bi se toliko smijali i pitali postoje li uopće takvi likovi?!  Scene u Rijeci, stajanje u kišnim cipelama satima i tad smo željeli ostaviti nešto ljudima. Emociju. Ljepotu igre. Glume. Godinama to pričam, uvijek ističem kako je Vule imao ogromno poštovanje prema meni, kao i ja prema njemu. I ono glumačko povjerenje, ključ rada. Naučio me da danas sutra, moram isto to povjerenje i poštovanje predati nekom mlađem i daleko neiskusnijem kolegi ako radimo zajedno.  Bez toga, nema scene, nema glume, nema igre, nema tima. - napisala je sada glumica na Facebooku i objavila fotografiju iz serije s Vulićem. 

VEZANI ČLANCI

Prije nekoliko godina opisala je i kako je izgledalo kad je prvi put upoznala Mladena i kakav je strah imala jer je znala koliko iskustva ima i pitala se može li mu biti ravnopravna.

- Jedan od najdražih kolega. U pripremnim fazama snimanja Larinog izbora Jelena i producenti su mi rekli kako snimam s Vulićem. Jedan dan su me odveli u prostoriju u kojoj je on sjedio s redateljem. Ugledala sam njegove ogromne #Čizme i opasnu #njušku i prvo što sam pomislila - a joj bojim se, a trebam biti ravnopravna s njim?! Je l' ja to mogu? Ogroman je, ima puno utakmica u nogama, pojesti će me u kadru, ko' lav je. Pojma nemam koliko smo zajedno snimili scena oko stotinjak možda, ali znam da se set ljuljao od realnosti trenutka kad bi on zagalamio. Ispod opasne #njuške se krila emotivna ljudina od čovjeka i kolega koji me u svakom trenutku poštovao, čak kad smo radili i zahtjevnije scene u ludim uvjetima. Znao bi se šaliti kako se on zapravo boji mene kad viknem. Svaka scene je bila dogovorena i uvijek bi se držali dogovora. Njegova poznata prije #akcija je bila: 'Mala, slušaj me jer ja slušam tebe. Samo tako je sve uredu'. Koliko bi u sceni svašta izgovorili, toliko smo se prije i poslije scene uvijek uvažavali i poštovali. Voljeli smo raditi zajedno -  napisala je tada Ornela Vištica na svom Instagram profilu.

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Komentara 1

SE
Serđo23
14:27 11.08.2023.

Najbolja uloga ove slatkice je KGK !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije