Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li je se?

Ova Srpkinja bila je svjetska zvijezda prije 20 godina, a onda se udala za milijardera i povukla iz javnosti

Los Angeles: Trudna  Holly Valance odlazi u kupovinu
Foto: WP#ZO5
1/5
11.08.2023.
u 09:47

Nakon dva albuma, Holly je odlučila odustati od glazbene karijere. Kazala je za za britanske medije da je izgubila strast, a mnogi su uvjereni da je po naputku šefova iz glazbene industrije morala održavati imidž seksi pjevačice, što nije željela.

Holly Rachel Candy (Vukadinović) početkom 2000-tih bila je velika europska zvijezda. Njene pjesme Kiss, Kiss i Down Boy s debitantskog albuma 'Footprints' završile su na vrhu top liste u Velikoj Britaniji. Pjesma Kiss, Kiss bila je obrada turskog hita 'Simarik' pjevača Tarkana' i odmah je postala hit koji je zavladao Europom, štoviše imala je veći komercijalni uspjeh nego original, a sigurno je se sjećaju svi koji su u to vrijeme obožavali TV kanale kao što su MTV i VIVA. 

 

Nakon dva albuma, Holly je odlučila odustati od glazbene karijere. Kazala je za za britanske medije da je izgubila strast, a mnogi su uvjereni da je po naputku šefova iz glazbene industrije morala održavati imidž seksi pjevačice, što nije željela. 
Holly je inače kći glazbenika Rajka Vukadinovića koji je kasnije promijenio ime u Ryko Valance i Rachel Stevens. Rajko i Rachel preselili su se zajedno u Australiju, gdje se onda rodila Holly. 

VEZANI ČLANCI:

- Otac mi je Srbin, majka Britanka, a ja sam od svega po malo. Mama je govorila da sam zapravo građanin svijeta jer sam od svega pokupila -   kazala je Holly jednom prilikom. 
Nakon razvoda roditelja Valance je najviše vremena provodila sa majkom, jer se njen otac Rajko ponovno oženio. Kada je imala 18 godina odlučila je preseliti u London, gdje je provela dvije godine. Nakon toga je sedam godina živjela u Los Angelesu, a kada je završila njena glazbena karijera počela se baviti glumom pa je čak ostvarila ulogu i u seriji 'Zakon braće'. 

Godine 2012. udala se za engleskog milijardera Nicka Candyja. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 1.5 milijuna dolara. S poslovnim partnerom Christianom Pietrom izgrađuje luksuzne kuće i stanove. Holly i Nick imaju zajedno dvoje djece, a bivša glumica i pjevačica se potpuno posvetila obiteljskom životu i rijetko je obožavatelji mogu vidjeti u javnosti. 

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Komentara 12

PE
Pentagon
10:18 11.08.2023.

Ima li koja Slovenka ili Čehinja? Komšiluk nije zanimljiv.

LA
laptopxp1
10:26 11.08.2023.

Svjetska zvijezda???? Nikad čuo.

Avatar 365dias
365dias
11:12 11.08.2023.

"udala se za engleskog milijardera Nicka Candyja. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 1.5 milijuna dolara. " - za ovog "novinara" lik koji ima 1,5 MILIJUNA dolara je MILIJARDER!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije