Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su pričali o tome

Viktorija Rađa o jednom starom traču: Navodno sam ih ja 'uhvatila' i završila na psihijatriji

Zagreb: Premijera predstave "Da sam ptica" na Sceni Vidra
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
08.12.2022.
u 19:45

Naime, tada se proširila glasina kako su Dino Rađa i Petar Grašo više od prijatelja, a nagađalo se i kako je Viktorija saznala za cijelu priču.

Dorijan Klarić u svom podcastu 'Ajmo iskreno' ugostio je Viktoriju Rađu. Sa suprugom našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe, razgovarao je o njezinoj glazbenoj karijeri, odgoju sinova, ali i o jednom traču koji je bio aktualan prije 15-ak godina. Naime, tada se proširila glasina kako su Dino i Petar Grašo više od prijatelja, a nagađalo se i kako je Viktorija saznala za cijelu priču. Viktorija je ispričala kako je i njoj i suprugu i Petru sve to bilo jako smiješno, a prisjetila se i kako se proširila priča o tome da je ona završila na psihijatriji kada je doznala za sve. 

- Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome tko je izmislio taj trač poljubila ruku jer nam je toliko uveselilo život...Ja sam ih navodno 'uhvatila' i završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, jer sam tad bila trudna s drugim djetetom, s Nikom. Ja sam stvarno tad bila trudna i kad je došao taj trač do nas, ja sam stvarno 27. veljače rodila Niku, i to zbog Petra Graše - ispričala je Viktorija u podcastu. Kako su se cijelo vrijeme smijali na račun ove teme, u jednom trenutku joj je pukao vodenjak.

- Petar Grašo je kriv što sam tad rodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smijala i meni je pukao vodenjak od smijeha. Kada sam došla u bolnici liječnik mi je potvrdio da mi je vodenjak pukao od smijeha. U Petrovoj bolnici, dva dana nakon poroda, stojim na prozoru i gledam grupu paparazza ispod, a istodobno u Splitu ispred psihijatrije druga grupa paparazza čeka kad ću izaći! - prisjetila se Viktorija.

VIDEO Dino Rađa o tome kako se osjećao kada je primljen u Hall of Fame, o smrti Dražena Petrovića...

 

Komentara 6

DU
Deleted user
21:27 08.12.2022.

Ako je Goran Karan kako to da Dino Rađa ?

TE
Teig1
20:53 08.12.2022.

Opet Rađa kao tužni 😞

SP
Stari panj
21:38 08.12.2022.

Vjerujem u ovu priču isto kao i da je Tudjman na samrti rekao Canjugi dy vrati ime Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije