Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divan prizor

Franka Batelić pričala o emotivnom trenutku kada je izlazila iz rodilišta: Počela sam plakati, samo suze, hormoni...

Zagreb: Otvorenje salona Franić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
08.12.2022.
u 17:25

Za pjevačicu Franku Batelić otvorenje novog salona Zvonimira Franića je bio prvi izlazak na neki događaj otkako je prije mjesec dana rodila malenu Gretu.

Jedan od naših najuspješnijih  frizera Zvonimir Franić proslavio je deset godina rad i otvorio je novi salon te tim povodom priredio slavlje na kojem se za dobru glazbu pobrinula Jelena Rozga, koja je sve prisutne oduševila repertoarom na kojem su mjesto pronašle akustične verzije njezinih najpoznatijih pjesama, a otvorenje nisu propustili ni Maja Šuput, Nives Ivanković, Franka Batelić, Albina, Dina Dragija te mnogi drugi.

Za pjevačicu Franku Batelić ovo je bio prvi izlazak na neki događaj otkako je prije mjesec dana rodila malenu Gretu, a u razgovoru za Story je na kompliment o dobrom izgledu rekla:

- To ti je od nespavanja, kilogrami se samo tope. Nadam se da će stati uskoro. Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio. Prisjetila se i trenutka kada je njezin sin Viktor s tatom Vedranom Ćorlukom došao po nju i Gretu u rodilište i bio je to prizor od kojeg su Franki oči ispunile suzama.

- Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat - rekla je Franka. Zadnjih tjedana Vedran je u Kataru kao član stožera naše nogometne reprezentacije, a Franka kaže kako joj je žao što ne može biti uz vatrene na ovom prvenstvu. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
zgkreso
19:47 08.12.2022.

zna l tko da je ona pjevačica, osim njene obitelji?

DU
Deleted user
19:46 08.12.2022.

Koja je ta? Google kaže pjevačica, ali ja tu nisam čuo nikad nigdje da pjeva. Koji joj je najpoznatiji hit ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije