Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJANSTVENI GLAZBENIK

VIDEO Predstavlja se kao Misha i nastupa na Dori, a nagađa se kako se ispod maske krije Matteo Cetinski

Foto: Universal Music
1/6
22.02.2024.
u 15:00

S tajanstvenim Mishom smo razgovarali nakon generalne probe uoči prve polufinalne večeri Dore. Zanimalo nas je kako mu je ispod maske koju nikada ne skida u javnosti

Misha, izvođač pod maskom, odmah je privukao pažnju predstavivši se kao jedan od natjecatelja ovogodišnje Dore – prvenstveno pjesmom „One day“, a ništa manje i – misterioznošću.  Od kad je objavljena, pjesma „One day“  iz misterioznog MISHA svijeta postiže svoj cilj širenja dobre energije.

Vibracije ljubavi zavladale su domaćim eterom gdje je u HRtop40 najemitiranijih, a sluša se i u raznim drugim dijelovima naše planete te su iz Misha republike jako zadovoljni dobrodošlicom i podrškom! Pjesmu će prvi put uživo predstaviti ovog četvrtka, 22. veljače na pozornici Dore na koju će nakratko teleportirati djelić svojeg svijeta.

S tajanstvenim Mishom smo razgovarali nakon generalne probe uoči prve polufinalne večeri Dore. Zanimalo nas je kako mu je ispod maske koju nikada ne skida u javnosti. 

 

 

- Vidim sve dišem normalno ali vruće je ne znam kako ću izdržati cijeli Green room nakon toga. - rekao je Misha, a odgovorio nam je i pitanje čemu tolika tajanstvenost. 

- Nije tajanstvenost nego smo htjeli biti originalni ali smo htjeli i dati fokus na glazbu. Nakon nekog vremena će ovo postati normalno i onda ćete naprosto slušati više glazbe. To je nekakav naš cilj - odgovorio je Misha. Naš novinar Samir Milla Mishi je rekao kako misli da je ispod maske glazbenik koji je već sudjelovao na Dori. Misha nije ništa htio potvrditi, ali nagađa se kako se ispod maske krije Matteo Cetinski. 

Ključne riječi

Komentara 4

PO
poluprovokator
16:45 22.02.2024.

Novo normalno nije normalno.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
15:40 22.02.2024.

Logično, transić bio i ostao.

MK
MKinkognito60
16:47 22.02.2024.

ako je u istnu Matteo Cetinski, i još prođe dr Toni će bit udaren najmanje infarktom a možda i još kojim udarom izvazvanim visokim tlakom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije