Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Thrill Isn't Gone!

Veliki foto izvještaj! Dino Jelusić oduševio publiku na Thrill Blues Festivalu

Trilj: Prva večer Thrill Blues Festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/20
02.07.2022.
u 09:59

Glazbenik je zasvirao na nekoliko instrumenata i zapjevao neke od najvećih svjetskih rock hitova

The Thrill Isn't Gone! Blues se vratio na obale Cetine u petom izdanju Thrill Blues Festivala, jedinstvene glazbene manifestacije koja je ove godine u Trilj dovela sudionike iz čak devet zemalja, a prvi put se proteže na tri dana. Službeno otvorenje je kao i svake godine bilo u petak navečer dobro poznatim Welcome Jamom, na kojem svake godine glazbenici sviraju u raznim kombinacijama, no ove godine zasvirao je i jedan specijalni gost.

Dino Jelusić u subotu je trebao s grupom Whitesnake nastupiti na zagrebačkoj Šalati, no koncert je otkazan zbog bolesti članova benda. Jelusić je pauzu iskoristio za posjet Thrill Blues Festivalu, a na molbu organizatora je i zasvirao na pozornici u Gradskom parku.

 - Kako je, nažalost, uz još tri koncerta Whitesnakea otkazan i onaj u Zagrebu, svi smo to iskoristili za neku vrstu kratkog odmora. Tako sam i ja došao do Zagreba na par dana, ali vuklo me da se okupam u našem moru pa sam nakratko produžio i do Splita. Zatim sam s ekipom završio u Trilju na blues festivalu, ispričao nam je Jelusić koji je oduševljen atmosferom u Trilju. Jelusić se prije nekoliko dana posebno zahvalio hrvatskim fanovima koji su došli na koncert Whitesnakea u Belgiji. Našem su glazbeniku na pozornici dodali hrvatsku zastavu, koju je Dino ponosno stavio ispred svojih klavijatura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije