Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna promjena

Slamao je srca u 90-ima, a danas ga je teško prepoznati na ulici: Poroci su mu uništili izgled i karijeru

Foto: DPA/Pixsell
1/6
02.07.2022.
u 09:33

Sa skandalima i drogama već se susreo u 90-ima, a pošto nije htio prestati, supstance su ostavile trag na njegovu tijelu i licu. Zbog toga se dugo nije pojavljivao u javnosti, a kada ga fotografi uspiju uloviti, Edward obično izgleda zapušteno i neuredno, te ga rijetko tko prepoznaje.

Edward Furlong, američki glumac najpoznatiji po ulozi u filmovima 'Terminator 2' i 'Generacija X' zadnjih nekoliko godina puni stupce medija svaki put kada se pojavi u javnosti. No, razlog nisu megauspješni filmovi koje je snimio, već njegov izgled. Naime, Furlong danas ima 44 godine, a mnogi njegovi fanovi uvjereni su da su za veliku promjenu koju vide na novim fotografijama glumca krive teške droge koje je konzumirao. 

Sa skandalima i drogama već se susreo u 90-ima, a pošto nije htio prestati, supstance su ostavile trag na njegovu tijelu i licu. Zbog toga se dugo nije pojavljivao u javnosti, a kada ga fotografi uspiju uloviti, Edward obično izgleda zapušteno i neuredno, te ga rijetko tko prepoznaje. Velika je to razlika od vremena kada je bio perspektivan dječja zvijezda koja je osvajala srca tinejdžerica diljem svijeta. 

Život ga nije mazio. Nije poznavao oca, a majka je izgubila kontrolu nad njim, pa su brigu o njemu preuzeli njegovi ujna i ujak, sve do ranih tinejdžerskih godina. Već kao 15-godišnjak upustio se u vezu s 29-godišnjom glumicom Jacqueline Domac. Upoznao ju je za vrijeme snimanja Terminatora. Preuzela je i ulogu njegove menadžerice, ali nije se najbolje snašla u tom poslu. Glumio je u nekoliko filmova, no nisu svi bili previše zapaženi, a ni kritičari ga nisu previše hvalili. 

Foto: Profimedia

Domac mu je postala i zaručnica, no nije dugo potrajalo. Nakon što je poslovni i ljubavni odnos završio, tužila ga je da joj duguje novac koji je zaradila kao njegova menadžerica, a tada je tvrdila i da ju je fizički zlostavljao. 

Cijelo to vrijeme, glumac se borio s alkoholizmom, ali i ovisnošću o drogama. 

Ipak, dao je šansu ljubavi, pa je ponovno otvorio svoje srce. Osvojila ga je glumica Rachel Bella s kojom je bio u braku od 2006. do 2014., a dobili su i sina Ethana. Ona je zatražila razvod, a iako ga je nastavio viđati, no morao je činiti to uz nadzor jer su nakon jednog nasumičnog testa, u krvi tada malenog Ethana pronađeni tragovi droge. 

Nakon filmova 'Generacija X' i 'Detroit Rock City', Furlong nije uspio snimiti neki zapaženiji film, a u Terminator franšizu vratio se u nastavku 'Dark Fate'. No, radio je samo jedan dan. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 12

AC
aron cikac
12:00 02.07.2022.

Pisete samo da pisete....frajer izgleda normalno

Avatar Hrvatska_U❤
Hrvatska_U❤
11:25 02.07.2022.

Gledam slike i mislim se 🤔 Šta mu fali?! Izgleda sasvim OK. Čak i zgodan. Nije ni zapušten... UBR, Generacija X mi je jedan od boljih filmova. Edward Norton mi je tu bio perfektan! (Scena kad napadne profesora na večeri u svojoj kući, čista 10!)

Avatar MinerVlado
MinerVlado
16:33 02.07.2022.

Izgleda sasvim normalno u svojim godinama. Pa nemoš kad imaš 44 godine izgledati kao kad imaš 15!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije