Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Velika prekretnica omiljene TV voditeljice: 'Sve miriše na ljubav'

Kada netko ipak prijeđe sve granice i isprovocira njezine živce, Barbara Kolar je tada svjedok eksplozije. Voli veliko ''pospremanje'', ali je u stanju ''baciti hranu i tanjur zajedno''.
13. travnja 2019. u 09:49 2 komentara 9919 prikaza
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Lijepa, pametna i zanimljiva televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar mnogim ženama je uzor ženstvenosti i emancipiranosti. Gotovo nikada ne izaziva zlobu ili zavist.

Večernjakova ruža Daniela i Barbara prvi put zajedno na istoj pozornici na dodjeli Večernjakove ruže

Njezini prijatelji je vole zbog postojanosti, zbog optimizma, jednostavnosti u odnosu, iskrene ali uljudne komunikacije, zbog spremnosti na praktičnu podršku i na riječi ohrabrenja. Iako ženstvena Barbara ima vrlo ravnopravan odnos sa muškarcima koji je cijene zbog njezine snage.

Barbara Kolar ELEGANTNA VODITELJICA Barbara Kolar pohvalila se novom linijom: 'Živi eksponat'

Osobno je dramatična,talentirana, djeluje nekada pomopozno samouvjerena a vrlo je gorda (nekada na svoju štetu). Njezina mentalna, psihička i duhovna energija je neiscrpna. Čak i kada je gotovo na rubu snage ona pronađe onu ''zalihu'' energije koja i nju samu iznenadi. Verbalno je vrlo nadarena, izvrsne koncentracije. Humor joj je kreativan pa je čini vrlo zanimljivom i zabavnom.Barbara ne voli banalizirati, ne voli onaj klasični ''small talk''. Njezina ugodna ljubaznost ukazuju na ravnotežu psihičke, mentalne i fizičke energije. Barbara djeluje da uvijek zna što (ne) želi. Kada netko ipak prijeđe sve granice i isprovocira njezine živce tada je svjedok eksplozije. Barbara Voli veliko ''pospremanje'' ali je u stanju ''baciti hranu i tanjur zajedno''.

Barbara Kolar Barbara Kolar: 'Najveće je priznanje kad vas nagradi publika'

Borba sa tjelesnom težinom (perfekcijom) dio je njezinih emocionalnih potreba, želja i ''apetita''. Ove godine prolazi kroz fazu radikalne promjene prehrane. Možda joj zaljubljenost bude dovoljna motivacija za lijepu ravnotežu ''tijela i srca''. Nepredvidljiva emocionalna sreća joj nužno treba da konačno otpusti svoju ''kontrolu''. Sve miriše na ljubav. Miriše i na idealnog partnera.

Više o astroanalizama potražite na web stranici astrologinje Anđelke Subašić.

Ovo su Hrvatice koje dobro izgledaju bez šminke.

'OSTAO SAM PAF'
Aleksandar Stanković ispričao kako mu se upucavao Neven Ciganović: 'Bilo mi je neugodno'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje
  • ObrenM:

    Omiljena???!!!

  • godanj.ana:

    Meni je bio neprimjereno i nekulturno kad je pred kamerama Maroslavu Škori rekla "lažeš". Miro kakav je reagirao je samo pogledom. Sramota.