Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Užarile se tipkovnice od komentara zbog Krune: 'Da se pogledao u ogledalo, shvatio bi da nema šanse s one dvije'

Foto: RTL
1/8
09.06.2022.
u 09:47

Mnoge gledatelje najviše je iznenadilo kada su doznali da se Krunoslav i Gordana druže. Naime, pred kamerama su priznali da se čuju svaki dan mobitelom te da je Goga kod Krune i prespavala. Nakon što su pogledali epizodu, obožavatelji showa su se požurili cijelu situaciju komentirati na društvenim mrežama.

Jučer je u showu ''Ljubav je na selu'' bilo vrijeme za posljednje susrete tijekom kojih su se farmeri i njihove kandidatkinje ponovno suočili i izrekli sve ono što misle da trebaju. Mnoge gledatelje najviše je iznenadilo kada su doznali da se Krunoslav i Gordana druže. Naime, pred kamerama su priznali da se čuju svaki dan mobitelom te da je Goga kod Krune i prespavala. 

Nakon što su pogledali epizodu, obožavatelji showa su se požurili cijelu situaciju komentirati na društvenim mrežama

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Mislim da je Goga prava osoba za Krunu, neiskvarena, dobra kao i on sam. Oboje su prošli neke ružne stvari u životu i između ove dvije tuke željne promocije i Goge uvijek bi izabrala Gogu", "Istina,al taj čovjek gleda samo fizički izgled, prvo neka stane ispred ogledala pa da vidi sebe onda dalje neka krene, jer pričao je kako je ona kao muško itd... tražio je izgled, dobio je pedalu od obje", "Slažem se s vama u potpunosti. Pratila sam od početka emisiju i vidjela sam njegove izjave. U neku ruku ga mogu razumjeti jer su mu ove dvije pomutile pamet, i Goga nije mogla doći do izražaja... ali dobro kažete – da se pogledao onako pošteno u ogledalo, shvatio bi da nema šanse s ove dvije. Mislim da je dobio što je tražio, da mu to je nekakva škola... na malo teži način je shvatio neke stvari, nažalost. Kakav god da je, iskvaren nije, samo je mislio krivom glavom (tipično muški), ali ipak zaslužuje biti sretan", "Kruno želio da ostane tajna, a Goga se izlajala...", "Kruno će uz Gogu biti sretan, ona je dobra i vrijedna kao on, sretna sam zbog njih. Kruno budi ponosan na njenu osobnost. Imao si loše iskustvo i zaslužujete sreću Sretno vam bilo", "Kruno, Goga će ti barem biti doma uz tebe, nećeš joj morati plaćati nokte, trepavice i perike, a i vrijedna je", "Mislim da su Gordana i Kruno par!", "Mislim da Goga samo 'malo' želi da bude i ona u centru pažnje", pisali su gledatelji.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, sramežljivi Kruno je stigao idući i bez puno riječi se pridružio svojim djevojkama, koje su pohvalile njegov stajling.
No nije trebalo dugo čekati na prve razmirice. Gordana se prisjetila kako ju je Kruno prvu izbacio s farme, no nije mu to zamjerila jer se s njim čula već sljedeći dan. ''Svaki dan se čujem s njim mobitelom. Jučer sam bila i kod njega'', dodala je.

''Ti si pčelica, Kruno'', uzviknula je Irena. ''Ide malo do Irene pa ona ništa ne da, pa pokušava od mene, pa se onda prešalta na Gogu'', zaključila je Ines.

''Došla sam dan prije ovog snimanja u njegovu kuću. Jako puno smo razgovarali, još više smo se zbližili'', dodala je Goga, a farmer je rekao kako među njima ničega nije bilo i svatko je spavao u svojoj sobi. 

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
06:40 10.06.2022.

Kruno i ostali ,sve su to ,,udavace,,po kojima je presao Banjalucki putnicki vlak a glume postene udavace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije