Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara se

Trudna Marijana Batinić objavila fotku u badiću i poručila: 'Samo što ne grizem'

Marijana Batinić
Foto: Instagram
1/8
18.07.2020.
u 12:14

Objavila je fotografiju u badiću na kojoj se grli sa suprugom Matejem Pašalićem i na kojoj se vidi trudnički trbuščić, a lajkalo ju je više od 18 tisuća ljudi.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić trenutačno se odmara u Dalmaciji. Marijana je u visokom stupnju trudnoće i treba roditi već u srpnju, no to ju ne sprječava da dane godišnjeg odmora provede na plaži. 

Objavila je fotografiju u badiću na kojoj se grli sa suprugom Matejem Pašalićem i na kojoj se vidi trudnički trbuščić, a lajkalo ju je više od 18 tisuća ljudi. 

Foto: Instagram screenshot

'Kaže li se za dva mjeseca do poroda 'odbrojavamo sitno'? Ako da - odbrojavamo sitno... I dinamitno! Samo što ne grizem'

U komentarima su se javili i njezini poznati prijatelji. Među prvima glumac Slavko Sobin koji je napisao da čekaju dok on dođe, a Goran Bogdan ih je upitao 'Gdje su'. Voditeljica mu je odgovorila da su na Šolti, te ga pozvala da ih dođe posjetiti. 

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović. Svega desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena. Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa 'Ljubav je na selu'. – U petoj sezoni sam se udala i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže, a dok se to ne dogodi Marijana će uskoro na predah od malih ekrana kako bi sve pripremila za dolazak još jednog člana obitelji.  

Ključne riječi

Komentara 2

MI
michael29
20:30 19.07.2020.

Pun ku*** mi je vas novinara vecernjeg i vaseg portala i vaseg SMRDLJIVOG AVATARA I VASE ODVRATNE BATINICKE.

BL
bluescreen
12:43 18.07.2020.

Tko je ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije