Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV TOGA SE NE MOŽE

Nema planiranja! Princeza Beatrice morala otkazati vjenčanje

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/5
17.04.2020.
u 10:20

Princeza Beatrice i njezin zaručnik Edoardo Mapelli Mozzi otkazali su vjenčanje zbog pandemije koronavirusa.

Krajem svibnja princeza Beatrice i njezin zaručnik Edoardo Mapelli Mozzi trebali su stati pred oltar i reći sudbonosno "Da, uzimam", ali život za njih ima drugačije planove i to zbog - pandemije koronavirusa. Naime, par je odlučio otkazati vjenčanje zakazano za 29. sljedećeg mjeseca u Palači St. James na kojem je trebala prisustvovati njezino veličanstvo Kraljica Elizabeta II.

1/4

- Nema planova za promjenu lokacije ili održavanja većeg vjenčanja. Sada ni ne razmišljaju o vjenčanju trenutno - izjavio je njihov glasnogovornik za People i dodao kako će se naknadno dogovoriti za novi datum.

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva je u četvrtak najavila da će karantena za njihove državljane trajati još barem tri tjedna, a već se u ožujku spekuliralo da bi trenutna situacija s virusom mogla utjecati na planove mladog para.

Mozzi je Beatrice zaprosio prošlog rujna u Italiji tijekom romantičnog putovanja na Capri. 

Foto: Reuters/Pixsell

- Veseli nas što možemo s vama podijeliti radost zbog naših zaruka. Uzbuđeni smo što ulazimo zajedno u ovu životnu avanturu i jedva čekamo vjenčanje - napisali su Beatrice i Edoardo kada su obznanili zaruke. Dodali su kako imaju puno zajedničkih interesa i dijele iste životne vrijednosti i znaju da ih čeka još puno zajedničkih godina ispunjenih srećom i ljubavi.  Na zarukama su paru čestitali i Beatriceini roditelji mama Sarah Ferguson i tata princ Andrew.

Poznate Hrvatice otkrile kako izgledaju u karanteni bez šminke i frizure.

- Tako sam ponosna i sretna zbog ovih lijepih vijesti. Andrew i ja smo najsretniji ljudi na svijetu jer imamo dva predivna zeta - napisala je Sarah Ferguson na svojim društvenim mrežama. Princeza Beatrice je deveta u redu za britansko prijestolje, a i njezin zaručnik ima plavu krv jer njegov tata je talijanski grof Alessandro Mapelli Mozzi.

Zajedno su se prvi put pojavili na vjenčanju princeze Eugenie, a kasnije su zajedno snimljeni u New Yorku.  Mozzi je već jednom bio zaručen i s bivšom zaručnicom ima sina Wolfieja. 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
21:54 17.04.2020.

hebala vas moda i sesiri! na sta licite!

WC
wolf_cro2
10:36 17.04.2020.

Prestrašno. A godišnji sam usklađivao baš s tim datumom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije