Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan s Dubravkom

Tony Cetinski: I dalje vjerujem u brak, kao i ljubav

tony cetinski
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.12.2013.
u 21:44

Tony Cetinski progovorio je za srpsko izdanje magazina Story o svojoj vezi s Dubravkom Dujak, o kojoj govori isključivo u superlativima.

Tony Cetinski progovorio je za srpsko izdanje magazina Story o svojoj vezi s Dubravkom Dujak, o kojoj govori isključivo u superlativima. Otkrio je kako je sretan te uživa u trenucima koje provodi uz lijepu Dubravku.

- Ne opterećujem se ljubavnim prognozama, živim u sadašnjem trenutku i lijepo mi je. S obzirom na to da imam nekonvencionalno radno vrijeme i sve moje obaveze, koliko god je moguće, trudimo se da budemo zajedno, bez opterećivanja kako nešto moramo nadoknaditi. Zahvaljujući njoj, vratio sam se treninzima, a ima smisla i za lijepo pa joj prepuštam brigu kad je riječ o mom stylingu, otkrio je Tony te nadodao kako ga ljubav čini poletniji.

- Uvijek sam otvoren kad je riječ o emocijama, a s godinama dolazi i veća opuštenost. Moraš biti otvoren za nova iskustva i dopustiti ljudima da uđu u tvoj život... Ja sam zaljubljen u ljubav, a bez obzira na svoje dosadašnje razvode, i dalje vjerujem u brak, kao i ljubav. U životu se vodim geslom: sve može, ništa ne mora, rekao je Cetinski koji je nedavno napunio Kombak arenu u Beogradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije